Tisdagen kom den oxå!!!

Ja även tisdagen kom denna vecka! fantastiskt att dagarna bara kommer varje dag och man bara kan ta för sej av vad just den dagen har att erbjuda!
Gud vad bra man har det!!! Man är frisk, man kan gå själv, äta själv, klä på sig själv... så mkt man kan som många andra inte kan,... Tacksam var ordet..

Dagen började med sovrmorgon, Tack mina UNDERBARA älsklingar!!!! Fy sjutton vad underbara dom är ;)
vakna av att storebror sitter å kramar om lilla  syster i hennes säng och säger flera gånger "mmm jag älskar dej lilla gumman"
Sen kommer dom hand i hand till mitt rum och hoppar upp i min säng och bara gosa med sin mamma ;) säga vad man vill men dom är gudomliga!!!!!!

väntade in i det längsta med att ta fram frukosten fall jobbet skulle ringa.. med vid kvart över sju tänkte ja nu ringer dom ju inte eftersom hon börjar sju.. men just som jag hade börjat tagit fram frukosten mitt framför ögonen på lill skrutta (som är galen i mat.... ;) ) så gissa om hon vart arg när jag började ta bort frukosten igen å sa att vi minsann skulle gå till dagis å äta där istället,.. haha hade inte hon lust att vänta på.. men men det gick bra och vi tog oss på alla kläder,  till dagis å till andra änden av stan på en halv timme!!! då med hjälp av min kära mor som kom å lämnade bilen till mej dock ;) hihi tur att man kan låna den när man ska så långt bort ;)

Ska dit imorgon med samma tid, sen ska jag till en annan skola på torsdag! =) skönt med lite att göra :)

Nu ska ja hoppa i duschen sen ska ja inte vara vaken så länge till faktiskt ;)

Söndag!!

Har vel aldrig känt mej så lycklig som jag blev av sms et häromdagen där det stod att jag inte behövde jobba i helgen eftersom dom är borta.. ;) fast då ringer vel skolan å behöver mej istället misstänker ja... haha..

Tror nämligen det är så att ETT års trötthet har nu kommit över mej... jag har från allt som hände för ett år sen, all flytt, boendet hos mamma, nytt dagis, hopplösheten man känner innan man får ett jobb, den dåliga människan man KÄNNER sej som (för det är man ju inte egentligen man bara lurar sej sjä'lv, i sj'vla verket är man ju världens starkaste som orkar vara arbetslös å kämpa, för det är fan ingen höjdare psyikist... ) har inte en dag varit varken trött eller klagat på nåt som hänt, men denna veckan som varit å helgen har varut helt sjuk hemsk!!! har aldrig känt mej som en tröttare människa, men någon gång ska det vel komma.. :)
Misstänker att det beror på att ja pratar mer om det som hänt, både vänner och kuratorn å allt sånt... så hag är faktiskt ända tacksam för att det kommer, det är vel ett sundhets tecken =)

Hihi men en sovmorgon, två koppar kaffe, Chisan och en dusch i alldeles ensamhet utan att bli störd en enda gång gör underverk för en trött mamma =)

Efter maten väntar ett besök hos underbara familjen i K! ooo va ´ja har längtat efter dom!!!!
en snabbbis på IKEA med på jakt efter en hylla till C´s rum =)

Nu ska här målas och jag känner att jag är stort behov av en till kopp kaffe så det får det bli =)

Grymma ungar ;)

Haft en super mysig dag med barnen idag!!!!
Åkte till badhuset när vi ätit av oss frukost och packat ner massa pasta sallad å allt annat bra att ha saker... :) så var vi där nåra timmmar å busa å gosa å åt.. och jag måste säga att min C är så sjukt duktig när vi är borta!!! är så förbannat stolt över att få va mamma till mina barn! =)
och han verkligen ÄLSKAR att vara i badhuset!!! njuter av att bada.. fast lill skruttan var mer mer skeptisk.. var rätt mkt folk å ja hon var nog inte så sugen på att bada tror ja.. hon var mer nöjd när vi ätit å hon fick sitta i mammas knö medans stor busen röjde järnet i badet =) 

 sen gick vi en promenix på stan å kollade läget lite medans lilla A sov gott, tog även en god fika på stan.. elller ja kaffe för min del å barnen åt pannkaka sylt å grädde.. :) haha lillskruttan dissade det totalt!!! haha har aldrig hittat nåt hon inte ätit , haha så idag då vägra hon äta det alla andra barn brukar älska; pannkakor.. :) haha herregud.. :) 

Flera gånger idag fick jag höra av min underbara prins att
"mamma jag älskar denna lördag" "
"världens bästa lördag"
gos lördag mamma, jag älskar gos lördag! =) 

Man blir så varm i hjärtat å själen av dom dära ungarna ;)

Imorgon bär det efter lunch av till K, och träffa underbara L med familj : ) riktigt roligt =) 

Nu ska ja fortsätta rensa bland C´s gamla leksaker å trasiga grejer å sånt dom inte leker med längre. :)
och till det dricka upp gårdagens vin =) bra kombo.. :) haha
 
 

hallelulja för morsor!

När vi kom hem efter en dag på jobbet för min del å en dag på dagis för älsklingarna öppnar vi dörren hemma, och det luktar skurmedel, jag skymtar en alldeles ren hall och nya blommor i fönstret... vem står innan för dörren???? MAMMA!!! hon hade STOR STÄDAT hela min lägenhet, hängt ut alla mattor, damsugit, skurat alla golv, dammat, skurat badrum, köpt massa nya blommor till köket, A´s rum och C´s rum.....
Herrejisses vilken underbar överasskning för F-n va trött jag varit idag!!!!!
Inte hälsomsat att vara arbetslös för att sen kastas in i att jobbba..

Torsdag kväll, fredag kväll, lördag hela dagen, söndag hela dagen, måndag HEL dag i ullared, tisdag, onsdag, torsdag å fredag jobb... haha ingen rast ingen ro.. sen har mina barn varit extra galna denn vecka.... dom brukar vara galna men vet inte vad det tagit åt dom, helt sjukt mycket energi ;)
Jag får sova i nästa liv uppenbarligeN=)

mrn dumt att klaga, jag har ju allt jag någonsin kunnat bett om så va fan har ja att klaga om??? inte ett skit uppenbarligeN ;)

snart är det dags för LYX fällan! mitt absoluta favorit program! =)

Imorgon får jag inte glömma att köpa med CHISAN hem så jag blri människa igeN ;)

låååång låååång dag

Herregud vilken lång dag vi haft idag.. Vaknade av att C hade sprungit in och hämtat A i hennes rum och kom ut till mej å ville busa.. gissa om jag fick en chock när jag kolla på klockan å hon var FEM!!!! heerrregud va gör ungrackarn uppe då? ojoj å inte ville dom sova heller, super fulla med bus som vanligt-... men jag låt allt kvar ett tag i sängen för inte tänker jag gå upp...
Dom är så duktiga på att leka själva nu för tiden :)
sen efter några timmar (haha... ) gav vi oss av till dagis å sen direkt till jobbet för ett par timmars slit,
hämta barna rusa iväg till affärn skynda sej hem å springa ner till tvättstugan..
massa overaller, mina arbetskläder bla bla bla 6 maskiner tvätt spring upp å ner sen upp å laga mat.. skala potatis, panera fisk å órdna spenat..
plocka å städa överallt (ni vet så där som man gör som mamma... samtidigt som man gör nåt gör man nåt annat å städar lite där å lite där-.. ) aldirg stilla,,,
varför är det ingen som är hemma å diskar, städar å tvättar åt en när man jobbar? konstigt tycker ja....

när barnen somna dog ja i soffan tills jag kom på att jag hade massa löne papper att fylla i, akassa papper, dagis papper hit å dit å ja ja hade ju att göra ett tag..

haha låter det som om ja haft en bra dag??! haha ja det har det faktiskt varit, även fast jag är trött som ett as.. : )

haha nu sängen å sova =)

änglar :)

Änglar, två små änglar är det jag har! "mamma du behöver inte ligga på gosedjuren, dom ska man gosa med" ;) sicken tur att ja har min son som berättar det för mej!!!
man blri så rörd när man är på väg ut från hans rum när man läst natt sagan å han ropar efter en "mamam glömde krama dej å A,mmmm älskar er" säger han och så somnar han gott sen ;)
Skönt att dom är hemma igen mina troll :)

SPännande var det på ett nytt jobb idag! =) hihi alltid kul med nya utmaningar =)
hihi fast när jag för en tid sedan fick ett brev hem i brevlådan att det var dags för klassfest, 10 år sen jag slutade 9:an så fick jag nog en smärre chock,... gisses var jag så gammal? ;) haha men jag behävde inte ens tänka på saken, självklart ska jag INTE gå..
Men idag på jobbet var det en av kollegorna som hade fått ett sånt brev om klassåterträff, 30 år sen hon slutade
9:an, och vips så var mina 10 inte lika mycket längre.. :)
HUr som helst så var det kul med nytt jobb-ska vara där hela veckan, ser jag fram emot, sen får vi se vad helgen har att erbjuda.. åker nog till badhuset på fredag efter jobbet iaf misstänker jag =)

NU mera melissa å winnerbäck innan det är dags för den hårt arbetande kvinnan att sova ;)

Så NÖJD!!!!! :)

Haha jag måste säga att jag mår förbannat bra när jag ser hur dåligt du mår av min framgång! jag njuter av varenda del av kroppen-.. det är heeeelt underbart ;) Finns nog ingen bättre revasch för mej!!!
så jag är bra!

Hade en heldad på ullared igår med mamma.. hittade massa bra saker massa nya kläder till barnen, typ en plånbok till mej ett linne å ett par leggings, reste till barnen ;)
Men lite tråkigt att det inte fanns så mkt till lill skruttan, eftersom hon har 86 så låg hon på bebis avdelning för flicka började på 92 å det är förstort för skorpan... så det som fanns på bebis var ju just det.. bebis.. så hon fick inte så mkt med sej hem...

Åhh nu sitter jag å väntar på att klockan ska springa iväg lite till sen ska ja ta å cykla bort till mitt nya jobb! shit jag är så nervös... haha vet att de tkommer släppa så fort jag kommer in.. men jisses den där nervösa känslan är rätt spännande ;)

ha de gott alla underbara människor där ute ;)


morgon stund har guld i mun ;)

TYcker det är skönt när man har gjort allt man ska göra på morgonen och har en halvtimme till att jag måste ta mej ut å gräva fram min cykel ;) bara sitta här och njuta av morgonen..
Dom sa igår på vädret att det ta mej sjutton skulle komma snö idag, men än har det inte kommit nåt, hoppas det håller sej till de norra länsdelarna som dom sa... men den som lever får se...

Var nyss reprisen av skavlan på tv.. tycker det är en helt fantastisk show tycker jag. han har alltid så mycket intressanta gäster..
Denna gång hade de besök av en man som var på haiti när jordbävningen började... han överlevde där nere i fem dygn! fem dygn utan något att dricka, äta ingenting.. i 3 dygn hade han kontakt med någon som låg en bit bort via knackningar fall dom tillslut skulle bli hittade av räddningspersonal.. men som sagt efter tre dygn dog denna någon,.... kvar låg denna man i alltså  FEM dygn. Det enda han levde på var hoppet!!! han visste att han skulle överleva, han hoppades hela tiden. Och se det gjorde han, efter fem dygn kom dom! och han lever!!!!          

Tänk om istället denna man tänkt att "det är lika bra att ge upp, ingen kommer hitta mej här" Då hade  han gett upp på en gång och inte kunnat vara denna okända man jag ser uppp till just nu.

  Och detta gäller ju jämt. Finns de människor som känner fan va mitt liv är pest å pina, killen jag vill ha vill inte ha mej, mina vänner sviker, ingen idé att göra så det kommer ändå aldrig bli bra...... etc. Ger man upp hoppet- då har man inte mycket kvar. Jag har själv varit där, i de hopplösas land.
Men jag är någonstans högt ovanför där. Jag har alltid mitt hopp med mej. Vet att det finns bra planer för mej, och i varenda situation som idag kommer till mej, försöker jag att se det positiva med allt, allt har en mening.. så är det bara..
Man lär av alla situationer och alla människor. Häromdagen sa ja adjöss till en sån energi tjuv jag hade i närheten.. som faktiskt bara omgav mej med massa dålig energi, låg alltid en känsla av hopplöshet över den människan. så det kändes skönt att rensa lite.. i vanliga fall hade jag stannat kvar ändå, men nu kände ja ja vill inte ha denna energi tjuv i min närhet längre, det är mitt liv ingen annans!
Snart väntar åter en jobbar dag, får se vad den har att erbjuda, nästa vecka ser jag verkligen fram emot, ett helt nytt arbete, nya kollegor, nya erfarenheter... I like it!


melissa melissa..

det är nåt med den där glass maskins tjejen melissa horn,.. älskar hennes låtar =)
min glass maskin har närmligen märket melissa så därför pratar ja glass här ;)
haha vad har man en glass maskin till när man inte är särskilt förtjust i glass ens?.. haha ja var man trogen jul tidnings försäljare som liten så ledde det till en röd glass maskin, det ni! ;)

men som sagt glass är inte min grej.. å absolut inte tårta.. ja å grädde är inte bästa vänner heller.. alltså så klart ja äter tårta när det bjuds, å sitter ju inte å pillar bort grädden men är det för mycket så ryker den.. å så klart att ävewn jag äter en galss på sommarn.. men ja vet inte glass är vel ingen höjdare.. i så fall isis.. ;) men man blir så rackarns törstig av allt himla socker.. så ja det är vel lika bra att vara utan.. min last är nog godis.. ibland är ja inne i godis perioder, ibland vill ja inte se godis ens... idag var sista den, sen vill ja inte se skiten på ett tag.. har jag bestämt mej så har ja!!! =)

min andra last är vel vindruvor.. är helt galen i vindruvor.. och fruktsallad över lag.. finns nog ingen som kan göra mej lyckligare än en stor jävla skål med fruktsallad en vår dag, på ute plasten, barnen leker i sin pool å i sin sandlåda som jag tänkte köpa å mamam äter fruktsallad fåglarna kvittrar å livet leker ;)
hihi välkommen till oss i sommar ;)
fast ja vet inte om man kan kalla frukt för en last.. !?! =)

Nu är all tvätt tvättad och lagd på sina riktiga ställen, jag läser att det ska komma in snö oväder imorrn?? ni skojar tänker ja som just var så glad över att snön var borta från min trapp ;) men man kan ju alltid hoppas att dom skojar med mej, ett lite för tidigt april skämt!!!

Tack min gamla vän Sandra för att jag fick dela med mej lite av mej själv till dej idag.. kändes bra.. känns bra att berätta om det! känns nodvändigt å jag vill berätta.. inga hämningar, inget att skämmas för, JAG har inte gjort nåt fel, men jag måste berätta, skriva, prata och jag är stolt över mej!!!!

Imorgon jobb till fem halv sex sen sova hos mamam å papap för på morgonen åker vi till ullared ja å mamma! =) hihi ska bli nice, ska handla lite till dom små liven, behövs massa vår kläder å så! underbart..

så nu är det dags för sängen efter en bra dag! =)
natti natt


n

Trötter

Har just kommit hem från en dag på jobbet.. lagom mör efter en hel dag på badhuset :) man blir så där lagom trött av det.. :)
Har just förstått efter förra helgs jobb på gustavsvik å dagens bad här att det är visst där man ska hålla till på helgerna.. haha då är ju alla helg pappor där å badar me sina små :) fiffigt va??? haha så om vi helt plötsligt är varje helg å badar så vet ni varför ; )

har just ätit mat, shit va gott det var att äta idag.. sällan är det så gott att äta.. : )
Om en halv timme skriker tvätt stugan på mej, tvätthögarna var större än vanligt så bara att tvätta..

Träffade föresten av "mina egna" idag på badhuset.. inga ord behövs, man bara förstår... vi är många, alldeles för många, kommer från alla ändar av världen, olika gudar o olika sätt att uppfostra våra barn, olika matvanor, allt olika men ändå har man så mkt gemensamt å prata om. och bara det, vi pratade.. underbart =) 

När jag kom hem hade ALL SNÖ SMÄLT från min trappa till ute platsen ;) herregud va underbart ;) tar vel ett tag till allt smält där nere.. men ja får vel ta å sno pappas snö skottar grej å ösa ut det kanske.. : ) 

Nej gott folk nu ska ja njuta av lite påsk must o lite chips, för är det lörda så är det ;) 


Bilder

fastnade framför massa bilder i datorn,.... dom första bilderna som ligger i datorn är från i somras.. då vi precis flyttat hit... och jag ser verkligen hur mycket dom växt... men jag tänkte framför allt på hur mycket vi faktiskt bara njutiv av stunden och levt i nuet sen vi vart själva... faktistk rikgit galet underbart när man tänker på det :o) gisses va mina barn å ja är bra


Konstigt tyst..

Barnen är hos sin pappa nu..kommer snart tillbaka till mig mina änglar..helgen går fort ;)
Är så fruktansvärt tyst och konstigt utan dom hemma.. i vanliga fall när man sitter lite på kvällskvisten å surfar å lyssnar på musik så hör man hela tiden hur dom snurrar runt i sina sängar, hur dom andas i från sina rum och allt sånt..
Nu när man sitter här själv tycker man att man hör dom hela tiden.,. konstigt det är.. = )

Ingen vidare dag på jobbet idag, men så får det vara ibland..

Har hunnits med idag då?  en sväng på stan med mamma, öb, lunch på stan, haft besök en stund, sen jobb..
Ja å nu sitter ja här å har gjort iordning min "att göra imorgon lista"
lars winnerbäck spelar som vanligt musiken
tvn visar en riktigt kass film
hör C ropa mamma mamam kom, när jag är halvvägs dit kommer jag på mej själv att det är tomt hemma...

Så ruggigt glad för två av mina vänner som faktiskt har underbara saker i görningen.. fast som sagt det lär ju gro lite först.. : )
så glad för mej själv, stolt är nog ordet som passar mina känslor bäst just nu!..

Får se vad helgen har att bjuda på i jobbet..

Måndag väntar iaf äntligen Ullared :) hihi barn kläder å lite annat smått å gott ska inhandlas såklart ;)

Har vel egentligen inget att skriva tror ja... så natti natt


upp å ner

Livet är allt upp å ner vänt ibland..
För tre veckor sen gick jag här hemma, ännu en vecka bakom mej utan jobb... säga vad man vill, men att vara arbetslös är fan det värsta som finns...
Idag står jag här med förmodligen två jobb ;) hihi känns helt helt underbart! och intervjun gick super bra, kändes verkligen som jag gav ett positivt och ärligt intryck, inte ett tecken på svaghet här inte!!!!!
Och eftersom jag ska jobba hela nästa vecka så, jag nog fan va ja bra ;) hihi
Så jag fick med mej kläder hem o hell yeah jag ser fram emot en fullspäckad vecka av massa att lära sej =)
Fan va jag är bra, tåls att upprepas många gånger!!!! : )

Annars har dagen varit lugn.. lämna barna på dagis mina små smurfar :) sen en peomenix me Kicki till stan storsa lite, en mumsig salllads lunch, på intervjun :) underbara jag.. :) sen hämta barna å vart bjudna på fruktsallad hemma hos kicki å busen sen =) mums =)  och fan idag gjorde jag mej en fuling å köpte oss en pizza ;) men fan va gott det var.. :) haha

Nej nu gott folk nu har ja lite att stå i här.. : )

utebliven reaktion

Jag trodde jag skulle fälla tusen tårar.
Som jag brukar när jag pratar eller skriver om det. men inte idag.
Inte en reaktion.. trots att jag kommit en bra bit på väg så kände jag faktiskt ingenting....
Det är ju bara ett fruktansvärt gott tecken... Samma igår när jag pratade med K.. kändes nog mest skönt tror ja.. 

Hur som helst så är jag stolt över mej själv, det börjar kännas bätttre i själen.. 

Mina underbara barn, gör mej så stolt dagligen.. :) vi är ett sånt sju helsicker team ;)
och mina vänner, har världens bästa faktiskt! 
Och Jag, huvudpersonen i mitt liv... Jag är stolt över att jag sitter här med dom här härliga känslorna i kroppen, ÄNTLIGEN!!!!!!
Och solen är ju verkligen en härlig inkoms källa nu, så underbart att njuta av strålarna ;)
Nu dags för en kvälls dusch sen sova och se fram emot en underbar morgon dag, kan ju inte bli annat än bra! =)

Adjöss  mina vänner!


proppis

Ahh ligger här i soffan å är aningen trött och mätt ;)
haft en toppen kväll  med barnen.. jag njuter verkligen av alla minuter med mina små änglar!!!! åt till barnas förtjusning ugnspannkaka med bacon å kantareller ; ) mumsigt värre = )
sen vart det sago stund me hela familjen.. vi har nu ändrat våra rutiner lite.. i vanliga fall lägger sej ju lillskruttan först å somnar som en stock, men den senaste veckan veckorna har hon inte riktigt somnat och varit lite orolig.. så hon har fått varit med på sagostunden sen slår jag på C´s lyssna skiva å han somnar till den så går ja å lillskruttan in i hennes säng och jag sitter bara brevid henne och hon somnar på några minuter.. min lilla gos prinsessa :)

Jag har just klämt i mej massa go fruktsallad :) hihi är ni förvånade??? hör ju verklkigen till ovanligheterna.. ; )

har egentligen lite annat att pyssla med, men jag kan inte riktigt ta mej för det.. så är det vel med det som är jobbigt, man vill vel inte riktigt ta tag i det.. men ja vet att ja kommer må så mkt bättre när jag gjort det.. får se fall jag tar mej för det senare ikväll.. kan inte skjuta på det hur länge som helst..

Nu har jag bara lust att få ge lite kärlek,  till nån annan än mina barn såklart.. jaja den som väntar på nåt gott...

Att bära det förflutna


Det mänskliga sinnets oförmåga, eller snarare ovilja att släppa det förflutna visas väl i denna berättelse.

De två munkarna Tanzan och Ekido, promenerade på en landsväg som hade blivit mycket lerig efter ett kraftigt regn. I närheten av en by träffade de på en ung kvinna som försökte ta sig över vägen, men lervällingen var så djup att den skulle ha förstört den vackra sidenkimonon hon hade på sig. Tanzan tog henne genast i famnen och bar henne över vägen.
Munkarna gick vidare under tystnad. Fem timmar senare när de närmade sig templet där de skulle övernatta kunde Ekido inte lägga band på sig längre. "varför bar du den där flickan över vägen?" frågade han. "vi munkar får ju inte göra sådant"
"Jag satte ned flickan för flera timmar sedan," sa Tanzan. "Bär du på henne fortfarande"?

Föreställ dig nu hur livet skulle vara för någon som lever som Ekido hela tiden, som är oförmögen och ovillig att släppa taget om händelser och situationer och därmed samlar på sig mer och mer "skräp" i sitt inre, så får du en uppfattning om hur livet är för de flesta människor på jorden. Vilken tung börda de bär omkring på från det förflutna.

Det förflutna ligger kvar i dig som minnen, men minnena är i sig inget problem. I själva verket är det genom minnen som vi lär oss något av det förflutna och av tidigare misstag.

Det är bara när minnena, det vill säga tankarna på det förflutna, tar över dig helt och hållet som de förvandlas till en börda, blir till ett problem, och blir en del av din självbild. Din personlighet, som är betingad av det förslutna, blir då ditt fängelse.

Människor begränsar sig genom allt de är missnöjda över, ångrar, är arga för eller har skuldkänslor för. Deras känslomässiga tänkande har blivit till deras jag, och därför håller de fast vid den gamla känslan eftersom den stärker deras identitet.

Vi kan lära oss att bryta vanan att samla på oss och vidmakthålla gamla känslor.
Vi kan göra det genom att släppa taget.
Vi kan lära oss att inte hålla situationer och händelser levande i våra tankar och känslor utan istället ständigt leda tillbaka vår uppmärksamhet till det jungfruliga, tidlösa NUET.
Då blir själva vår Närvaro vår identitet, snarare än våra tankar och känslor.
Ingenting har någonsin hänt i det förflutna som kan hindra dig från att att vara närvarande här och nu;
Det är bara ditt missnöje och din bitterhet inför det förflutna som kan göra det, och om det förflutna inte kan hindra dig från att vara närvarande här och nu, vilken makt har det då??



Lätt tänkvärt =)


Läs den!

Är föresten mitt uppe i en bok, Andreas Carlssons bok "Live to win" Är inte i närheten av klar än men vill ändå rekomendera den till er! riktigt bra, inspirerande bok!
En underbar människa som inte haft de enkelt men som står nu som en riktigt fantastisk låt skrivare åt många av välrdens främsta!!! riktigt inspirerande... = )
Och har ni inte läst maggans bok än "det ska bli ett sant nöje att döda dej" så råder jag dej till att göra det : ) dumt att sätta en smajl gubbe bakom den meningen men jag älskar både hene occh boken, på alla sätt man kan..

nu ner till tv'ttstugan å sen hämta gos busarna snart å sen bege oss till gammel mormor å kalle =)


Gårdagen

Vad hade vi för oss igår??? vaknade hela familjen med ett leende på läpparna av den st¨ålande solen =) hade en super mysig frukost sen ställdfe ja mej å lagade lite bulgur och korvgryta att ta med till Öppna förskolan =)sen gick vi dit å busade hela fm :) alltid trevligt : )
Finns ju så mkt kul att göra där, kaffe till mamma, spel å pussel å massa bus åt stor bus å förstås hans favoriter utklädningskläder :) vill gärna vara prinsessa med kjol och snygga skor ;) haha ;)
Lill skruttan har alltid kul där massa att göra för även  henne :)

Sen gav vi oss ut på promenix i det underbart härliga vädret så lill skuttan kunde sova en stund ; ) riktigt härligt faktiskt  =)

Hem för lite frukt stund, sen iväg till biblioteket för massa bus, lån av böcker för mej och några musik cd till stor busen =) Wounderful ;)

Hem äta lite sen sova : ) busarna har efter några sena dagar fått iordning på sovandet och somnade i vanlig tid vid sex.. :)

Fick kvälls besök av Kicki =) härligt! choklad vindruvor å ananns å massa babbel =) haha

Haha ska ju till ullared till måndag och jag bertätta för C att jag o mormor skulle åka buss långt långt bort å att man kunde köpa billga barn kläder så jag frågade fall han ville ha något spec... "ja mamma ja vill ha lila kläninng, rosa kjol" öhh? haha =) det lär ja ju inte komma hem till honom med, men mäjligtvis till lill syrran =) hihi fast man kan ju hoppas ja springer på några utklädnings kläder eftersom han älskar det :)

Hihi nej sätta lite fart här! =)

adjöss!

Aningen trött.. ;)

Haha jag måste vel erkänna att jag är skapligt trött efter massa bus på lek å bus landet idag :)
Mina vilda små barn har haft riktigt riktigt roligt, dom är ju verkligen galna... springer över allt och gör precis allt, finns inga hämningar i dom där barnen :) haha....
Roligt att träffa lilla F. Dom har ju varit kompisar sen dom va bejbisar så super kul ju.. det är så roligt nu när dom är så stora killarna! =)
¨
Hann även med en lite snabb sväng på marieberg innan, första stoppet vart sko punkten så klart!!!! 6 par skor och jag fick växel tillbaka på 500!!! helt sjukt! 3 par skor till C, två gympa dojor å ett par foppa, till A ett par söta skor med jordgubbar på.. hihi vem kunde motstå? ett par foppa till henne med sen ett par skor till mej med ;) helt sjukt! älskar skopunkten måste ja säga!!! =)

Sen in på Panduro och shoppade för vårat presentkort jag inte hunnit handla för föärrut.. så nu följde en fågelholk med oss hem som vi ska piffa : )

In en snabb sväng fär att bara säga Hej till underbar C, skönt att bara se dej en minut ;)

Och nu måste jag säga att jag är faktiskt rätt små trött ; )
hihi änglarna somnade som stockar och ja det är kanske inte så konstigt?! =) hihi men men ha en trevlig kväll gott folk!!! :)


Rutiner...

rutiner är a och o när man har barn.. både jag å barnen mår bra av de men desvärre har vi ju ständiga bekymmer bestående av deras far dfesvärre..
vi bygger upp rutiner, som funkar underbart för oss, men desvärre delar vel inte deras pappa den uppfattningen.. vara vakna hur länge som helst, äta godis när som helst i veckan, dricka Cola, sova i samma säng alla så ja det blir alltid en jobbig tid både för mej och framför allt för dom.. två helt skilda världar för dom.. så förstår om deras små hjärnor är förvirrade... men men jag står fast vid vårat och gör allt för att dom ska känna sej trygga i våraa rutiner.. så vi brukar allt göra som vanligt ; )

fast idag försökte jag hålla busarna vakna lite, tänkte att ja det är ju lördag så vi poppade lite popcorn å kollade på bolibompa.. men det gick till sju typ kvart över tror ja klockan var... så men men dom är så trötta dom små ;)
hihi ska börja med ltie nattliga rutiner även för lill skrutt tänkte jag... hon har alltid bara somnat så fort jag lagt ner henne på kudden å då går ja å stor bus å läser saga sen får han lyssna på en sago bok.. men får göra samma med henne, att hon med får en saga i sin säng, har märkt att hon nog uppkattar det..sen införskaffa en cd till hennes rum med så hon oxå får lyssna saga efter saga ;)

Vad har hänt idag? barna chokade å tog sovmogon till åtta ;) det var riktigt nice å händer väldigt sällan.. brukar vakna vid sex-sju så det var skönt me sovmorroN =) åt frukost i godan ro sen kom min kära mor å far.. mamma stannade här med barnen å jag tog med mej pappa till barn affären å köpte nya bil stolar till barnen ;)
sen kom vi hem, då stod maten på bordet, fisk å potatis ;) nice nice nice =)

Sen ut i det vackra vackra vädret på en preomenad till våra goda vänner med deras barN =) mysigt att vara där å busa lite å dricka lite kaffe för morsorna då.. : )
sen hem å äta lite korv å ja sen vet ni ju resten.. : )

Imorgon bär det av mot örebro o Lek å bus landet med underbara lilla F, gissa om killen längtar?!!? han har gått här hemma i två dagar å sagt namnen på alla kompisar på dagis å sagt mamma jag älskar inte dom jag älskar bara F!!!!
Sen idag sa han flera flera gånger att mamma jag älskar inte mormo, inte morfar, inte mamma inte pappa, inte lillasyster inte nån, bara F!!! haha lilla gubben..
men ikväll så sa han att mamma ja älskar dej visst ; ) haha sicken tur.. :) hihi men dom där två killarna har ju känt varnadra sen dom var bebisar, dom har ju nåt spec dom där killarna =)

Har fått ännnu mera helt helt UNDERBARA nyhter idag!!! ; ) fan va glad jag är för er :) bästa jag hört på länge.. hihi ;)

nee nu spana in melodifestivalen  :)

haha glömde en grej.. haha förut när jag å bana satt å kolla på BARN PROGRAM, utropar stor bus "mamma titta, jag ÄLSKAR hennes tuttar" haha ja va ska man säga!??!  ;)

Lev för idag!

Försöker att varje dag ialla fall försöka leva för dagen, stunden. Man vet aldrig hur morgon dagen kommer att se ut.. 
det är inte alltid lätt, för ibland måste man ju faktiskt skynda sej till dagis
Ibland är man trött på att för 20:e gången samma dag förklarat att bussen faktiskt måste stå stilla en stund för att alla ska kunna sätta sej ner
Trött på att varje dag behöva tala om att ja man måste faktiskt borsta tänderana för annars får man hål... men det är min uppgift i livet, att ta hand om och göra mina barn till de tryggaste människorna i världen, denna värld dom kommer upptäcka på samma vis som mej, eller på ett helt annat sätt. Men med nyfikenhet, rädsla för det okända å allt annat man går igenom på väg in i vuxen livet.  
Men allt för ofta tänker jag nu mer efter vid varje situation jag ställs inför, så att så många som möjligt (med oss i utgångs punkt oftast.... ) mår bra... Och det känns toppen!

Men som sagt man kan aldrig veta vad som händer imorgon, om en vecka eller om ett år...
Idag står kvälls disken kvar, vem dör att jag tar den imorgon? ingen... jag unnade mej en kväll i soff läge istället... det behövde jag..
Jag har fortfarande inte packat in all ren tvätt på dess rätta ställe, som jag tvättade för några dagar sen.. och jag mår inte ens dåligt av att se den!
Finns nog en lång lista på saker jag just nu skulle kunna ägna mej åt, men icke! det kan vänta jag har viktigare saker att göra : )  finns ingen endaste människa i hela världen som möjligt skulle bli gladare om min tvätt försvann i alla garderober, om disken diskades eller vad det nu än är-  Det finns en person som ska må bra, och det är JAG och jag lever nu för dagen.. vet vad ja ska göra några dagar nästa vecka mer vill ja inte veta!
Älskar att tänka på hur bra jag kommer må snart ; )
Och mina vänner, ni kommer vara lite delaktiga i mitt liv på ett litet projekt.. ni kommer bli varse.. ; )

Herregud nu skriker sängen att han saknar mej (är bergis på att sängen är en kille.. ;) så bäst att gå å borsta gaddar å sova =)


Underbara Go fisar ;)

Hihi herregud va underbar dom är mina troll.. har sagt det förrut å kommer förmodligen säga det tusen gånger till minst i mitt liv :)
Haha vi hade just ätit våran kvällsmat å skulle gå å läsa natt sagan, för en gångs skull var alice vaken, vilket 'r konstigt då hon brukar somna så fort man lägger henne på kudden :) men idag ville hon inte sova så hon var med på sagostunden... Stora killen hade en önskan om att sova i lilla systers säng, men jag ansåg att det var alldeles för trångt för dom att sova i en 90 säng tillsammans.. så jag bar till deras stora förtjusning in A´s Madrass å la ner C madrass på golvet så dom fick en dubbel säng ;) hiih får vel se fall dom över huvudtaget somnar eller vad dom nu busar med... dom ligger iaf inte stilla och lyssnar på emil det vill ja lova... haha godingar. :) får vel se hur kvällen slutar ;)

Jag har varit med stor bus på badhuset idag, så kul att bara umgås med ett av barnen i taget tycker jag! =) det behöver man... men det var super mysigt å underbart, han njöt av varje sekund :)

Nee nu dags för lite slapp hihi får vel se vad busarna tar sej för där inne ;)

Torsdag! : )

Idag är det istället min lill skrutta som inte riktigt har varit som hon brukar på kvällen.. sprnag upp å ner ur sängen hela tiden, ja la bara ner henne och gick där ifårn men efter typ 40 minuter så fick hon l'gga sej med mej i s'ngen å shit så gasig hon var i magen.. tillslut kom det lite bajs, lilla skruttan men sen var hon rätt pigg av allt så hon fick sitta med mej en stund i soffan å gosa lite, till hon nyss sa ifrån och ville gå å lägga sej..
Det har typ varit räknat på alla mina fingrar den lilla skruttan inte somnar på en gång man lägger henne.. men har man gaser så har man... lillskruttan...

Vad har hänt idag dÅ? lill skruttan kom å väckte mej vid kvart över sju sen var det go frukost å iväg till dagis..
sen tog jag mej till stan och reserverade lite Pepp böcker till mej själv med Ida i åtanke : )
Gjorde ett fynd till mej själv oxå men den historian tar vi en annan gång ;)
Vart bjuden på lunch idag! taco lunch! härligt det tavkar ja inte nej till =) hihi sen var det dags att hämta stor å lillskrutt å bege oss iväg hem till våra goda vänner Sofie med barna! så härligt!
Hem och göra lite ugns pannkaka.- barnens favvo så kom mormor förbi en stund :)
Nu ska ja snart kolla in starten av Lyx fällan- ett av favvo programmeN =)

Haha å gisses vad jag är sugen på socker dricka.. haha hur sjukt är inte det? :) haha


min gose snose bus

usch man får ont i hjärtat så fruktansvärt när måt är fel med ens änglar.. =/
C vaknade just å bara skrek å skrek å skrek å mumla nåt som "jag vill inte ha den där" han hade dessutom kissat i sängen, vilket verkligen aldrig händer.. lilla killen.. mammas insida är ju ofta halv kaos, så så klart att hans är det med ibland.. inte lätt att förstå det här med att bo som han gör.. hos mamma mest, pappa ibland. Mammas rutiner, pappas rutiner ( haha som inte existerar desvärre... ) dagis ja allt snurrar vel i den där lilla killens huvud.. =/ min älskade lilla skatt..

Underbart

Varje dag är jag så tacksam att jag har mina barn. Dom är de finaste små skruttarna i hela världen. Att få vara deras mamma, det är magiskt!!!!

Ikväll åt vi Grönsaks bulgur, smarrig kyckling filé och en curry sås ;) mm det var gott det. Hela familjen åt med stor glädje! :) MIN underbara familj ;)

Bara av att ha ett jobb att gå till gör hela tillvaron mycket mer underbar.. sak efter sak ordnar upp sej för oss, vi är så jädrans bra!!! ;)

Ska börja tvätta om en stund, tar bara fyra maskiner, har ingen lust med mer =) hihi..

Jag har efter lämnat barna på jobbet hunnit tagit en sväng på stan, även fast ja egentliegn inte hade råd så handlade jag kläder till mej själv.. två klänningar, en skjorta å ett par byxor för 750 pix, så låååångt ifrån dyrt.. men som sagt jag behövde det verkligen inte å hade vel inte råd, men det sket jag i! var tvungen att unna mej själv nåt å fan va bra det kändes! Det var jag VERKLIGEN värd!!!!

Hihi nu ska ja ta det lite lungt innan kvällens tvättande sen får ja visst besök ikväll av kicki, nice nice : ) har massa vindruvor att tugga i mej av och så slank det visst ner lite choklad med, men som sagt FAN va jag är värd det :)

penisonärs varning ;)

Haha klockan är inte ens elva o jag har redan ätit upp resterna från gårdagen ;) haha men det finns en anledning, har möte på den otroligt fantastiska underbara (märk min otroliga entusiasm... ;) ) arbetsförmedlingeN  klockan tolv så jag tänkte bäst att äta innan =)
men gud så gott det är men "riktig" mat! alldeles för mycket mat är idag färdig, och jag tycker det är SKAMLIGT.. jag älskar visserligen inte att laga mat, men jag tycker det är en rättighet för barn att få ordentlig mat, inté massa halv fabrikat hit pulversåser, pulvermos å allt sånt... hua det värsta ja vet... fast visst tar även jag genvägar ibland.. men det är väldigt väldigt sällan.. 

Jag är sugen på nåt idag.. har ingen aning om vad men nåt är jag sugen på... vill bara hitta på något.. kanske tar en tur till bibblan efter dagis med barna får se vad vi hittar på ;) 

Nu ska ja iaf göra mej klar sen iväg!

Auf Wiederseen
(Säkert jätte bra stavat... ) 

Årningen återställd..

Så skönt när barnen kommer tillbaka o som rubriken lyder årningen blir återställd.. ;) hihi rutiner är det bästa jag vet, nog för att jag ÄLSKAR oförutsägbara händelser med förstås, men inget klår ju att vakna till dom här små busarna varje dag länge framöver ; ) C är så himla goooo nu i sin period... Mamma jag älskar dej, jag älskar dej jag älskar dej!!!!

Idag är en sån dag jag verkligen känner mej nöjd med mej själv!! hihi rätt ovanligt, men otroligt välkommet., har massa  pepp övningar att göra här, så  bara att ta fram lite färglada papper, pennor å börja skriva
Och till nåt gräsligt mycket jobbigare att skriva med måste jag göra.. men vet inte fall jag orkar ikväll..  får se hur jag mår framåt små timmarna...


natt natt

Haha för andra gången i mitt liv har jag nu jobbat natt... denna gång betydligt mycket trevligare än sist.. kan ju bero på den avgörande faktorn att jag inte behövde vara vaken.. ;)
Sitter här med min första kaffekopp för dagen o snart ska ja efter lite strult me pappan hämta barnen på station.. så jag ska ta mej en skön promenix i det fina vädret ner dit å soooom jag har längtat efter mina pruttisar! mina guldklimpar =)

har förebertt maten till ikväll ;) ska panera lite fisk av något slag, potatis och göra nån smarrig sås ;) hihi mina små rävar.. C lär bli så glad när han kommer hem och ser att hans boll är uppblåst så khan kan hoppa på den, och sen har han lite nyr böcker som ligger å väntar på han på sin kudde.. min lilla kille kille! lilla ssyter har nog ingen överaskning som väntar... oröttvist.. haha... men iblnad får ju hon å inte han.. så är det ju alltid ;)

Sooooolen den bara stårkar ner från himlen och man blir faktiskt så himla mkt lyckligare av det ;) hihi
ser fram emot den dag då jag kan vara ordentligt glad igen, jag bara vet att den kommer komma å gisses vad skönt det kommer kännas ;)

NU dags för promenad å hämta gos ungarna!!!

skriv skriv

Har så mycket från djupet av mitt hjärta jag vill berätta, bara skrika ut, få folk att förstå. Eller nej, att JAG ska kunna förstå...
Men jag kan inte.
Behåller det på insidan ett tag till...

Men ibland känns det som om jag är alldeles över full, måste få en ordning på kaoset där inne. allt måste komma på sitt rätta ställe just nu ligger det bitar av mej liggandes lite här och var...
Måste få ordning på mitt inre kaos.

En stor del av mitt kaos är vel just nu att förstå all infromation som faktiskt finns här inne i mej, dra upp allt som har hänt och försöka få ordning på alla tankar och funderingar.. och det mina vänner är ingen lätt match det ska gudarna veta... jag gråter så fort jag tänker på det. så fort jag läser om liknande situationer i tidnigar, eller folks sanna berättelser eller vad som helst så sprutar tårarna ur mej.

Besöken hos kuratorn gör en ju helt förbluffad, är det verkligen mitt liv vi pratar om? För att inte tala om besöken jag haft hos KH... dom var så långt bort från mitt liv man verkligen kan komma, tyckte jag då... men sanningen är vel desvärre annan...
Aldrig i min vildaste fantasi kunde jag tro att sånt här ens existerade... Hur kan man klandra sig själv så djupt??? misstro sej själv så mkt??

Hjärn spökena måste nu bort!!!! jisses vad krafter det tar...

Förlåt för mitt något dystra inlägg kära blogg läsare, men det känns så  mkt skönare när det skrivits, önskar jag hade skriftens gåva så skulle jag ge ut en Bok som den underbara Maggan Graaf :) men så länge får ja nöja mej med att pysa ut lite spöken här...

hmm

trött man kan bli på sej själv.. att man aldrig lär sej!!!!  fast man vill vel för mycket, det är vel inget negativt egentligen.. och att jag tror på nåt är vel fan bara det bra gjort av mej? japp ja är stolt över mej så då börjar vi om från början igen =)


Lite små trötter...

Sitter gick jag hemma lite halv däckad i soffan..  igår började jag nio på morronen och då tog vi bilen till gustavsvik så vi var där och badade hela dagen ;) kom hem vid sju då ja å madde lagade till Tacos, kolla på film och svulla massa popcorn, chips å choklad ; ) hihi smaskigt!

sen började dagen klockan nio då vi direkt åkte till lek å bus landet å lekte fram till halv fem.. så man var så där lagom tröt när man skulle köra hem :  ) men shit va skönt det är att hopppa in i bilen å bara köra ;) hihi min kära C vill ju ha en rosa bil, får vel se fall ja kan ordna det till han =) haha skulle vel se ut de.. haha vi i en rosa bil ;)

nu siiter ja här å bara gör ingenting.. önskar att ja hade lite pengar på kontot så man kunde ge sej ut imrogon på stan och shoppa lite.. är i behov av det just nu.. men men allt har sin tid.. :)

ska jobba natt imorrn.. hihi jisses amalia.. :)

tänk om man kunde få sej en puss? gisses....

på väg...

Sitter här och njuter av solen som skiner in  genom fönstrena så himl himla härligt, är det nåt jag älskar så är det just det, SOLEN ;) Sen att man har vardagliga bekymmer om annat, ja det är ju det som kallas livet och jag är stolt över den jag har blivit, men än har jag lång väg kvar- men det kan ju inte bli annat än bra, eller?
Ska straxt iväg till jobbet, ska åka å bada på gustavsvik.. ta den lilla blåa söta bilen å åka... haha man kunde ju faktiskt ha det värre ;)
Ha en trevlig dag ute i SOOOOLEN, ska tänka på er när ja ligger på playan!!! ;)


.....

det tar tid. men när man väl sitter här å förstår mer o mer om hur jag egentligen mår och har mått, då tycker jag det faktiskt är konstigt att jag just det, sitter just här.....

Sovmorgon :)

När jag vaknade till liv idag blev jag väldigt väldigt glad! halv elva =) tjoho va skönt det var vill jag lova!!! tog mejj en lång å god frukost, en härlig dusch sen tog jag en promenix i det underbar väder till stan lämnade tillbaka lite böcker på bibblan o strosade runt lite.. HM en affär jag typ aldrrig handlar i, hade helt plötsligt fyllt hela butiken med en massa vill ha saker.. haha :) dagens oväntade..

Nu har jag nyss njutit av lite mat, gjorde iordning lite taco paj o en super god sallad :) Perfekt då jag även fick massa mat kvar till matlåda till kvällens jobb :)

När jag var på väg hem förut från stan föresten såg jag dagens bästa!!!! mitt i en trädgård, mitt på en gräsmatta hade en gammal gammal tant dragit fram en sol säng ställt på snön å låg där å solade =) haha shit va det såg så himla mysigt ut.. så nu ska jag försöka brotta mej ut till min ute plats å slå mej ner å njuta av SOOOOLEN!!!! mmmm!

Härliga ungar ;)

Idag började min dag faktiskt helt underbart!!! vaknade till vid tolv av att jag hörde små steg från storebrors rum in till lillasyster.. sen hoppar han upp i hennes säng och säger gomorron gumman, kom vi går till mammas rum.. haha sen tar han me sej lill syrran in til mej å hoppar uopp i min säng.. haha världens goaste ungar ;) shit va underbara dom är.. så jag hade sällskap i sängen hela natten ända tills vi gick upp vid halv åtta.. super skönt! =)

Sen var det mysig frukost  me mina gosisar sen dags för dagis för dom och jag begav mej till coop å handlade med mamma sen följde jag med dom hem på lite mat sen var det dags för en ny dag på jobbet..
bestod nog med av skridsko åkande å en tur i bilen.. :) hihi..

Har nyss kommit hem gosar ner mej lite i soffan me lite godis och saknar mina gos busar super mycket... imorrn vet ja inte va som händer på jobbet men lördag står visst gustavsvik på schemat =) härligt härligt =)

Nej ja tror ja ska ta å hoppa till sängs å ta en god natts sömn! =)

SOOOOL ;)

Äntligen har solen tittat fram till våran härlig stad! herregud vad underbart det var imorsen vid frukosten när man 'r tvungen att dra ner persiennen för att lilla C fick solen mitt i ögat ;) riktigt underbart det!!! det är verkligen underbart =)
vi tog oss en rejäl frukost i morse.. vet inte vad det tog åt min kära son, 3 mackor, en hel banan å ett halvt päron.. visst att dom brukar äta bra, men haha rätt kul lilla gubben =)
sen har vi grejat i tvättsutgan på fm, hade MASSSA MASsA MASSA tvätt som låg å väntade på oss så bara att sätta fart ;) barna äslkar att vara i tvättstugan så så länge det är så är det ju bra ;)
Efter all tvätt var det massa pusslande, spela memory och sen laga massa god mat ;) super goda kycklingspett, underbart god sallad å en smarrig sås till!!! underbart!!!
Sen bar det ut i det underbara vädret på lång promenix så lill skrollan somnade sen bar det av till dagis där dom små liven är nu och jag ska alldeles straxt gå å jobba! känns super roligt!!!! :)
ta hand om er alla blogg läsare där ute ;) å ut å njut av soooolen!!!


Invecklat...

Vad svårt livet är för oss ensam ståeende ibland... små oväntade saker kan bli jätte stora med massa extra saker att fixa med just bara därför att man är ensam och inte har någon annnan som kan ta barnen när det krisar sej.. med en mamma som jobbar oregelbundna tider och är ledig rätt mkt brukar det lösa sej bra, men när det inte funkar behöver man ju ett gäng med rerserv planer.. på nåt vis löser det sej ju alltid, men det tar ändå massa extra krafter att leta igenom hela huvudet efter smartaste lösningar på problem som så klart dyker upp då å då.. Men dagens löste sej väldigt bra ändå tack vare snälla vänner å en snäll mamma : )
så jag hinner med både min tid på vårdcentralen, och länmna barnen på dagis och Jobba ;) det ni ;)

Nu ska jag förbereda maten till imorgon till barna plus se till att det finns ordnat nåt till kvällen till dom små busarna ; )

RSS 2.0