Bra bra!!!

VEckan har varit bra, eller väldigt bra ska man nog säga!
Började med kalas i K. Underbart ! jag saknar dom underbara vännerna massor! men livet rullar ju på och man hinner med det så ofta man kan :) Killarna hade iaf roligt å åka lastbil, kolla in plogar, hoppa i lasten, å massa karl saker, gissa om killarn atyckte det var kuL? ;)

Besök av en god vän å barn oxå.. Jätte skoj, desvärre finns det svartsjuka i bilden så det känns inte alls lika roligt och enkelt att ses som det borde.. men men sånt är livet..

Sen en massa jobb o jag är övertygad att det kommer bli underbart att jobba där! det kommer kännas fantastiskt roligt å massa nytt å sätta sina egna rutiner, det om nåt är bra för självkänslan!!! :)

Ser fram emot den spänannde gruppen kommer börja, så mycket som bara kan bli så sjukt bra!!!! även det en rejälv självkänsle kick!

Sen ännu mer besök av underbar vän! som jag har saknat han!!!! så himla roligt att äntligen ses, det känns som om mitt vanliga liv är tillbaka, och jag älskar det!!! :)
Fast även det ledde i sin tur till lite svartsjuka, men den gjorde mej bara glad och varm i själen.. jag är nog inte så dum trots allt.. :)

Nu är det vel dags att sätta lite fart här, klä på sej, diska å ge mej ut på promenad fick en galen huvudvärk.. så sätta fart här!!!

lön

lönen har kommit som ett brev på posten... räkningarna är betalda å ja säga vad man vill men man har inte mycket räkningar när man är själv,,, tack å lov.. haah vissa saker är fin fina med att vara ensammen.. ;)

annars har dagen varit utmärkt! i K hos sötaste vännerna, kalasande, ute bus å mat bus sen hem för en tidig kväll för oss då klockan ringer FEM imorgon.. =( hualigen... men som sagt ingen betalar mina räkningar så bara att ge sej ut å se glad ut ;)
mitt ute i skogen ska ja, alldeles ensammen... stackars mej.. tur att ja är alfons åberg proffs så ja vet att spökena försivnner när jag säger ramsan "stick du stygga spöke för du finns inte" 

ja nu finns det inget annat att göra än att hoppa in i duschen för att sen stupa till sängs!

Natti natt!

Mycket händer!

Herregisses vad mkt det faktiskt händer i våra liv just nu!!!!
I love IT!
Massa händer på jobbet, spännande saker. som gör mej mer än glad. underbart.
Massa händer privat. alltså detta kommer ju verkligen bli bra. jag känner det från djupet av mitt hjärta, att det här kommer gå vägen och jag kommer snart att må som jag förtjänar, eller nej bättre än vad jag förtjänar : )

Nu snart lyxfällan, i love it!

Hihi adios!

Fullt upp! =)

Jag har lite mång ajärn i elden att jag inte riktigt hinner med det här med att blogga ;)
underbart fint väder idag, fast det är faktiskt lite små kyligt.. :) men dagens jobb består av cirkus, vilket ja verkligen ser fram emot ;) Älskar cirkus och har inte varit på nån på jätte jätte länge.,.. så spännande att gå på det nu.. och dessutom få betalt för det ;) kan det bli bättre?

Har tagit mej en rejäl sovmorgon idag, fan va nice det var.. vakna 10 å har bara slappat på fm för att sen ta en sväng till stan å willys å kolla lite affärer, sen till facket. :) så nu är jag med med så lite vuxen poäng till mej ;) var ju med i HR förrut men pg.a andra omständigheter gick jag ur där, men är nu med igen så det är riktigt bra ;)

Haha sen har ja haft K här på eftermiddan för lite fruktsallad i vanlig ordning =) det är det bästa jag vet skulle kunna äta det varje dag året runt ;)

Jag längtar efter nåt.,. hihi men ja tänker inte säga vad. :)

Ha en bra dag gott folk!

lite arghet att släppa ut!

Jag är ensam på nästintill heltid med mina barn, jobbar å sliter för att få ihop pengar för att faktiskt betala mina räkningar..
Det är faktiskt JAG som gör allting här hemma, Lagar mat, diskar, tvättar, städar, jobbar, nattar barnen gör frukost å mat betalar rälningar.. ja ni fattar.. . Jag ÄLSKAR mitt liv mer än någonsin, har aldrig mått bättre än vad jag gör nu, och tro mej jag är långt ifrån framme vid mitt mål!

Jag väljer själv att INTE städa varje dag, inte diska varje dag just för att PRIORITERA mina barn och mej SJÄLV, för har man jobbat hela dan (och tro mej jag sitter inte på en stol å tittar hela dan direkt... ) och kommer hem så är det full fart med dom-jag skiter i disk å tvätt å allt annat.

Jag har ju två val;
slita skiten av mej när barnen somnat med allt man inte hinner- för att inom en alldeles kort tid springa in i den  förbannande  väggen...
eller skita blanka fan i det för att göra lite i taget för att själv orka med!

OCH kan man INTE acceptera det - .... ja ni fattar!!!!!

Ska vel inte ens sitta här å förklara mej, men ja kände att det var dags!

Nog om det!

Har jobbat hela veckan å jag trivs s´å himla bra tycker att det är så himla roligt.. :)

Lillskruttan var sjuk i feber, men en snäll mamma ställde upp å var barnvakt så jag kunde jobba :) tack å loV! LILLA skruttan.. nu når hon bra och är hos sin far..

Nu är det dags att klä på sej å åter igen gå att jobba!

Ha en trevlig dag och ta hand om er!!


Bra jobbat jenny!

Japp idag är istället en helt underbar dag :)
Gick hemifrån klockan nio i morse å vi var vel tillbaka i lägenhetn fem! gött värre! inte brytt mej ett skit om mat lagning, tvätt, städa, diska, plocka, bädda eller nåt idag.,..,,..
har bara varit å njutiv av dagen till 100 %

Började med en start på bibblan för stor bus skulle på teater! =) han tyckte det var späånnande å roligt å vi var en stund på den ÖF :)
 sen bar vi oss iväg å åt mat på restaurang! :) lyxigt för alla parter..
sen ut i det otroligt vackra vädret för massa bus i lekparken i stan å spring runt runt runt sen ville stor bus åka till eva så sagt å gjort så hoppa vi på bussen som tåg oss till VC å eva.. : ) hade ju ett ärende där så det passa mej perfekt oxå.. :)
sen proemnixa hem å tog vägen över en lekparken å lekte där nån timme för att sen lura med mej barna hem till våran lekpark då jag inte är så överförtjust i sällskapet på andra lek parken om man ska säga så.. :)
så hem å leka i våran lekpark nån timme till å hämta upp våra bort å stolar till uteplatsen ;) så nu är det vår ;)

Nu har jag istället jäätette mycket att göra, städa lägenheten på massa grejer, diska, laga mat till imorgon då jag har fullt upp imorgon.. : )
gå upp sjukt tidigt ta barna till dagis för att snabbt ge mej iväg till jobb för att sen jobba nåra timmar, snabbt hämta barnen för ja har en tid på vc å då hjälper snälla K mej med barnen på ÖF, tackar ;) 
för att sen ååååå gå på Mia törnblom med bästa M på kvällen! underbart!!!!

Skit lördag!!!

Förbannade skit lördag måste jag allt säga om denna dag!
Hade jag fått välja att radera bort nån dag som aldrig skulle komma tillbaka mer så skulle det verkligen vara denna!!! Barnen har varit på hemskt humör båda två, gnällt, tjatat och klagat Hela dagen!
Har faktiskt varit riktigt jobbigt.. har inte bara en g¨ng utan m¨nga gånger idag velat slänga igen dörrn å rymma härifrån vill ja llova... mitt tålamod har varit långt långt borta, och det har dom allt märkt mina små troll ;)

Men men nu lämnar vi denna skit dagen bakom oss och ser fram emot en kväll med vindruvor, chili nötter, cashewnötter, pistage nötter å nåra choklad bitar å en skål med vindruvor å tv n som mitt sällskap ikväll sen ser vi fram emot en toppen dag imorrgon med kalas för hela slanten, 3 års kalas för två av dom bästa killarna! underbart!


Fredagen, underbara fredag!!

Så har denna fredag gått och jag måste säga att jag är stolt över mej själv!!

Min kära mor frågade igår fall inte min C kunde komma till henne idag... så halv nio i morse hämtade hon honom och så har han varit där hela dan till sex ikväll! och så roligt dom hade haft.. MIn stora kille var så stolt när han kom hem och berättade om allt som dom hade gjort, min underbara lilla prins!!!! Och detta har alltså gjort att jag varit ensam med lill skrutta hela dan.. så jag hade massa saker att göra här hemma som jag tänkte pyssla med, men jag kom på bättre tankar.. hur ofta har jag tid för bara min lilla tjej? nej så vi hade en underbar förmiddag me att ta en cykel tur till maxi för att handla lite, å min lilla tjej älskar ju att cykla så det var ju perfekt : )
sen tog vi en lunch som var enkel.. mamma hade några dagar innan lämnat lite lasange här som vi bara värmde å åt sallad till.. :) smaskigt!
sen tog vi en promenad i vagnen på väg till badhuset med K å hans familj..
var två rätt skeptiska 16 månaders barn till en början, men sen släppte dom lös lite godingarna.. :) sen lite fika sen promenix hem å busa å gosa på ute platsen å lekplatsen å allt innen lite kvällsmat fick lägga sej i magen å dags för lill skrutta att sova :) 
Tack för en underbar dag min älskade dotter!!!
Sen efter en stund kom storebror hem å hade massa att berätta innan han somnade som en stock :) 
Sen har jag suttit flera timmar här med bara massa "jenny själv hjälp" och banne mej jag är stolt över mej själv! HALLELULJA : ) 

Nu ska jag faktiskt lägga mej å fortsätta läsa EGO WOMEN av den faktiskt intressanta gynning! =)  

ÄntligeN!

Tisdagen kom, men efterlängtade tisdagen jag längtat efter sen i fredags... jag behöver vara själv utan barn och bara bry mej om mej själv så det är självklart skönt att vara just det ensam. För att vara den fantastiska mamman man är måste man ju samla sina batterier nån stans =) och dom första två dagarna dom är borta har man nog samlat ihop sej den energin man behöver!!! sen kommer dom tillbaka och gud det spritter i hela kroppen när jag tänker på mina godingar! herregdu vilka barn JAG har! JAG har uppfostrat dom till dom fina små varleser dom är idag. SÅ STOLT!!!!

ÅHH mina ungar!!!

Misstänker att jag ärledig hela denna veckan.. är det påsklov så är det =// hade gärna jobbat, men jag kan ju inte trolla ;) ser fram emot en härlig vår med nya utmaningar!!!! :)
ÄLskar mitt nya jobb tycker det är toppen, älskar mina underbara små kottar och mina underbara små vänner, och en dag kan jag stolt säga att jag älskar mig själv.. : )

Ska snart ge mej ut till stan med K, storebror behöver ett par överdragsbyxor till.. har ju ett par på dagis men rätt gött att ha extra hemma fall det kniper :) lilla syrran har redan två så hon får nog bli utan, kanske slinker med nåt annat till henne hem vem vet?? haha det har ju en förmåga att vrar mkt rosa snyggt som skriker efter en på stan.. ;) haha


Slut på påsken!

Nu är det slut på denna helg, påsken! skönt det.. jag ör vel inge vidare fan av den maten... men nu är det slut å skönt känns det, imorgon kommer mina små rävar hem igeN! sjukt vad jag längtat efter dom små liven... pratade med dom ikväll igen! man blir så varm långt inne i själen när man pratar med dom...

Vad har jag haft för mej ida då? tagit en rejäl sovmorron, stannade sen kvar i sängen lääänge slog på nyhetsmorron å slö kollade ;) gud va gött det var =) skönt att bara sova å ta det lungt =) sen vart jag bjuden på mat he,mma hos mamma å pappa super gott!, sen en sväng till afffären å handla massa mat, sen ladda upp å skicka efter en himla massa bilder ; ) så nu ser jag fram emot ett par dagar när dom kommer hem på posteN );)

På kvälla vart ja göra sugen på pizza.. så en stor pizza slängde ja i mej, var nog den sjukt godaste pizzaN JAG ätit i hela mitt liv =)
haha mn sen fick ja så dåligt samvete så jag var tvungen att gå ut på promenad! =) haha fast man bode vel gå en mil för att göra av med en pizza...

Men tur man är en fruktoman som har huset fullt med frukt, så hem å göra en stor fruktsallad som jag just smaskat i mej =) så nu är jag så galet mätt att jag spricker snart =)

Snart Johan Falk, sista avsnittet, det måste man ju se =) haha sen  blir det nog inte mer idag, hoopppa in i duschen å sen sova, hoppas dom ringer från jobbet imorrn :)

Dålig bloggerska...

Blogga har inte varit min starka sida denna helgen.. har bara haft så mkt annat att göra.. desvärre inget roligt,
Utan massa tråkiga måsten som tvätta, städa greja här hemma med massor..
sånt man bara måste göra..
Men nu är det gjort så vad skönt det känns!

Längtar så efter mina små änglar :)
Har lite små överasskningar till dom när dom kommer hem.. Lilla gubben som stora killen skulle ha, asfaltskritor, lite nya kläder till dom små och ett sånt där kasta boll grej..
hihi mina små gull pluttar..

Imorgon kommer mamma å pappa förbi så ska ja skicka in lite bilder för framkallning, får passa på när det är gratis ;)
Håller på att ladda in massa bilder i programmet ;)

Idag tog jag iaf mej själv i kragen å gick ut på promenixz i det fina vädret.. tog vägen över sjön bort till öb å handla lite, sprang även in på både netto å leksaksaffärn å så klart blir man alltid lite fattigare..
sen promenixa hem och ja det var faktiskt tungt att bära allt hem,, men men klaga kan man göra i nästa liv..
Hem å göra mat till en god vän å så klart fruktsallad till dessert efter iaf en liten promenad till ;)
Nu hoppas jag på fint väder imorrn med, jisses vad mycket mer folk man ser så fort solen skiner!!! underbart!!! : )

haha nee ja har fan inget vettigt att skriva.. adjöss


GLA´ PÅSK!

Jaha så var det påsk detta år oxå!!! Fantastiskt!!
Barnen är hos sin far igen, fan va konstigt det känndes denna gång.. skit  märkligt.. det brukar ju kännas mer okej, men denna gång kändes det inget vidare alls.. men men sånt är livet.. allt går vidare! Barnen är alltid upp å ner dagen innan dom ska åka.. mina underbara fina barn!

Fick jobba idag med, nytt ställe. Mindre ställe så det var roligt! Kul att se lite olika ställe : )
men det är nåt som inte känns bra idag.. nåt som inte känns som det borde..


hur som helst..

Igår kom Kära E på besök! inte varje dag man träffar henne =) herregud vi har ju känt varandra sen 7:an eller 8:an... haha herregeud vad som hänt med oss sen vi lärde känna varandra!!!! Har gått helt olika vägar och har massa olika erfarenheter o är rätt olika, ändå en underbar vän!
Har så himla många fina vänner måste ja säga!!! Och jag är så himla stolt över att ha mina fina vänner runt omkring mej...

Älskar mina barn, mina vänner min familj och mitt nya jobb!!! : )



RSS 2.0