Bra jobbat jenny!

Japp idag är istället en helt underbar dag :)
Gick hemifrån klockan nio i morse å vi var vel tillbaka i lägenhetn fem! gött värre! inte brytt mej ett skit om mat lagning, tvätt, städa, diska, plocka, bädda eller nåt idag.,..,,..
har bara varit å njutiv av dagen till 100 %

Började med en start på bibblan för stor bus skulle på teater! =) han tyckte det var späånnande å roligt å vi var en stund på den ÖF :)
 sen bar vi oss iväg å åt mat på restaurang! :) lyxigt för alla parter..
sen ut i det otroligt vackra vädret för massa bus i lekparken i stan å spring runt runt runt sen ville stor bus åka till eva så sagt å gjort så hoppa vi på bussen som tåg oss till VC å eva.. : ) hade ju ett ärende där så det passa mej perfekt oxå.. :)
sen proemnixa hem å tog vägen över en lekparken å lekte där nån timme för att sen lura med mej barna hem till våran lekpark då jag inte är så överförtjust i sällskapet på andra lek parken om man ska säga så.. :)
så hem å leka i våran lekpark nån timme till å hämta upp våra bort å stolar till uteplatsen ;) så nu är det vår ;)

Nu har jag istället jäätette mycket att göra, städa lägenheten på massa grejer, diska, laga mat till imorgon då jag har fullt upp imorgon.. : )
gå upp sjukt tidigt ta barna till dagis för att snabbt ge mej iväg till jobb för att sen jobba nåra timmar, snabbt hämta barnen för ja har en tid på vc å då hjälper snälla K mej med barnen på ÖF, tackar ;) 
för att sen ååååå gå på Mia törnblom med bästa M på kvällen! underbart!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0