Underbart!!!

Haft kompis kalas idag för stor busen! fy sjutton va glad och tacksam jag är över att vi har såna underbart fina vänner! är så stolt över alla mina vänner och deras underbara barn! är stolt över alla mina vänner, med eller utan barn så  är jag så himla glad för hur underbara ni är!!! =)

åter till kalaset... Killer var så glad för alla sina goa vänner som kom!!! fikade på tårta å massa kaffe sen var det full fart på busarna i flera timmar, och jag verkligen verkligen njuter av deras ålder nu! att dom verkligen njuter av att umgås med sina vänner, precis som dom njuter av att vara ensamma med bara mamma, pysssla elelr vad dom nu gör.. så nyfikna på vad livet har att erbjuda, lever för stunden, och ärligt talat så har jag nog med börjat göra det.. eller ja så klart ja planerar saker, livet utan planering när man har barn är svårt..   =) haha men väljer nog att göra det roliga framför alla måsten å tråkigt.. fast visst jag måste diska, städa tvätta laga mat å allt sånt varje dag men jag gör det nog på ett gladare sätt tror ja =) ser livet på ett helt annat sättt nu för tiden.. JAG LEVER!!!!
HALLELULJA!!

Grattis min underabar vän för den underbara nyheten jag fick höra idag!!!

Ett år...

Ett år går otroligt fort, ett år hinner man lära sig massor på, ett år för oss- oss tre, är ALLT, skillnad på leva och inte leva... för ett år sen bodde vi i K alla fyra. C hade sitt två års kalas och kroppen full med vattkoppor.. och lilla A bara tre månader gammal- ett litet knyte som bara åt och sov.. Men var fanns glädjen? var fanns bilden av den perfekta familjen? Jag har gått igenom två graviditeter utan att känna det man borde känna, glädje och att det är det bästa som hänt.. Jag älskar mina barn över allt annat på jorden så klart, men inte mitt liv jag HADE. Visste att jag var mer värd en den skiten jag fick utstå.. det är ingen i hela världen som ska få uppleva det jag har gjort, inget jag ens önskar den person jag hatar mest i världen..

Jag gjorde nog allt för att visa hur bra jag mådde medans insidan skrek skrek å skrek men orkade, vågade inte eller va fan man nu har för ursäkter hela tiden att stanna kvar i nåt dåligt.. Men det har ändå byggt upp en otrolig styrka hos mej, jag ska ALDRIG mer gå med på att bli behandlad så, jag ska ALLTID följa mitt hjärta, för där inne finner jag mina svar som jag vet finns inom mej. Jag är Jag, en förbannat stark och fantastisk MAMMA, VÄN och förhoppningsvis FLICKVÄN någon gång i framtiden..  

Är så förbannat stolt över hur fina mina barn är, mina hjältar!

Kalaset har varit mysigt.. han fick många bra saker och han var mer än nöjd ;) min ögonsten.. imorgon väntar kompis kalaset-riktigt mysigt.. Hans vänner är så himla fina, goa vänner med underbara föräldrar allihoppa! underbart fina vänner vi har runt omkring oss. För ett år sen kunde jag aldrig i min vildaste fantasi att VI kunde ha det så fram som vi nu har nu.. vilken resa jag och mina barn har rest, och än är vi inte framme vid målet- men när jag ser våran resa är jag så fantastisk stolt över oss som familj att vi har kommit hit där vi idag står och hur FANTASTISKA starka busar ja har : )

Ojoj  klockan är elva.. inte riktigt min tid att vara vaken.. så bäst att sova : )

Lugn- den bästa stunden!

Älskar den stunden när båda barnen somnat och man får med tankar gå igenom vad som hänt under dagen, vad man kunde ggjort annorlunda, vad man måste bli bättre på, men FRÄMST vad man har njutit av dagen, vad som har varit bra och hur mycket man älskar sina små troll ;)

Min stund la ja mej i sängen å kollade igenom torsdagen å ffredagens tidning å reklam hög ;) fan va skönt det är att bara ligga å läsa och bara vara en stund...

Har just smaskat upp lite av C´s lördagsgodis, vad är jag för en hemsk mamma tänker ni? men icke sa nicke när vi hade varit på stan å biblioteket hela em så tog vi bussen hem efter att mer elle rmindre inte lyssnat på mej hela em å när vi klivit av bussen lyssnade han inte på mej åter igen då sa ja till honom att lyssnar du inte får du inget l. godis imorrgon och vad gör killen??? som han inte skulle så klart så då har ja suttit och smaskat i mej lite av hans goa godisar här =) försöker så himla gott jag kan att vara hård på såna saker så dom verkligen förstår att det som mamma säger - det gäller.. men visst att det är tufft att orka vara hård som ensam mamma som vill mina barn mer än gott i livet.. men man märker ju att det betalar sej, när dom faktiskt oftast lyssnar  på mej, sen så klart att dom testar och provar fall saker å ting funkar ibland... Men jag är otroligt fantastikst stolt över mej själv som ensamstående mamma klara av allt som "alla andra" klarar av fast dom är två! är så stolt över mej och mina barn ; ) hihi men som sagt när kvällen kommer är man rätt trött faktiskt.. : )

Tack Kicki å lilla bus kevin fär sällskapet idag : )

nu ska ja fortsätta kvällen med de sista vindruvorna, ( tur att vi har så nära till LIDL så vi kan köpa nya innan måndans fruktsallad kalas ; )  

Halva dagen gjord ;)

Då är klockan halv elva och halva dagen är gjord här.. :) vet inte vad som hände med mina änglar men klockan sex hoppa C upp pigg som en lärka och piggade upp sin lillasyster med så vi har gjort stora delar av våran dag redan. ;) haha vi har redan hunnit äta frukost, målat massa teckningar, klippt och klistrat med bokmärken, klistermärken och pysselböcker, lekt affär, lekt doktot, lagt tre pussel, lagat en tårta till kalasande som startar imorgon så om någon säger att vi är lata å inte gör nåt då får dom spö ;) och tur som vi har har vi massa rester kvar från igår- våran super goa kassler sallad så vi behöver inte ens laga mat ; ) hihi lyxigt värr! sen är det sov dags för lilla damen och lite film mys för mej å stora killen, sen bär det nog av till stan en stund på em för lek på bibblan, köpta lite lördags godis till imorgon till stor busen och även några hårspännen och tofsar till lill tjejen vars hår har börjat växa som sjutton ;)
Haha vilken helg, kalas tre dagar i rad vi lär ju vara fyllda med tårta sen rätt rejält :) och förmodligen rätt trötta på tårta.. tur att vi aldrig fikar på sånt i vardagen ; )
nej undrar fall plogbilen hade planer på att komma å ploga??? har ju vräkt ner hela kvällen å natten men någon plog bil har jag inte sett till... så vi får vel se fall vi kommer ut sen eller inte... : )
Nu kommer älsklingarna springandes, en stund går det bra att leka och gosa med varandra sen kommer dom springandes till sin mamma =) shit va dom skrattar å gosar nu = ) mina gos älsklingar.... :)

hallelulja för oss!

Varje dag får jag vara så fruktansvärt stolt över att vara mamma till mina barn! dom gör mej sååå himla stolt!!!! Mina små änglar!!!!
efter dagis vart det hem och koka lite korv sen ge oss ut igen i pulkorna på en tur!!! uppskattat för dom små ; ) vi hade ju glömt c´s väska på dagis och där i hade han lagt massa av dockskåps möbler hemifrån, så en helg utan dockskåps möber var ju omöjlig så bara att hopppa upp i pulkorna för att hämta dom :)
Är faktiskt tacksam för den här galet underbara väder som det faktiskt är, massa snö som man faktiskt får njuta av, och vem vet när det kommer tillbaka en sån här vinter igen??? är ju så här det var när jag var liten... var ute och hämtade pulkorna på ute platsen förut.. snön stod mej högre upp än knäna ;) helt helt galet!!!

Nu på kvällen har vi smaskat i oss en stor härlig kassler sallad med pasta! riktigt uppskattat hos dom små som vanligt.. :) haha måste ha världens tur med mina änglar, dom äter verkligen all mat man serverar! =) och dom äter ordentliga portioner : ) riktiga mat vrak! ser hur dom njuter av maten! hihi..

Imorrn är vi lediga så då tar vi nog en buss tur till stan ( då C älskar att åka buss.. ) och köper lite tofsar å hårspännen till lilla syster vars hår växer så det knakar ;) och så klart en given tur på bibblan, verkligen ett favvo ställe för dom ;) får se fall vi tar oss en tur att ta fika oxå.. ibland måste man lyxa sej lite, och är det nåt mina små rävar älskar så är det ju små  saker i vardagen! =) underbara goa ungar! =)

Haha annars då? helgen blir full far med kalas alla dagarna =) lördag med släkten söndag med C kompisar och på måndag med C´s mina å A´s mindre kompisar : ) så här har vi att göra.. : ) 

Nu ska jag ta å smaska i mej lite av dom smarriga vindruvorna ja köpte förut : ) är ju galen i vindruvor.. :) hihi för er som inte vet det.. :) haha =) 
 

HJÄLP, vad händer????

Vet inte när jag drack en kopp kaffe sist och tyckte att det var riktigt gott.. försökte dricka en idag, men det smakade bara skit.. brjade innan jag var magsjuk för många veckor sen att jag inte alls var sugen, men det håller i sej fortfarande.. jätte konstigt jag som har varit en rikitg kaffe älskare som druckit flera koppar om dan ; ) men nu så fort ja tar en klunk smakar det bara skit... jätte jäte konstigt.. men men är man utan för länge vänjer sej vel kroppen med att vara utan detta gift kanske.. ;) så här pimplas det te istället men lika bra är det smaskigt värre och inte alls lika mycket tok i.. ;) hihi gott det =)
Tror jag har det mesta till storens alla kalas, ska bli så hima roligt med alla kalas ; ) super kul att träffa alla små gose kompisar han har!!! underbart!!! nu snart ska ja springa å hämta dom och sen koka lite korv åt dom till mellis =)haha sen blir det kassler sallad ikväll, barnanas favorit alla gånger : ) hihi

Alltså mina barn ; )

Haha man blir så full i skratt när man har barn ganska ofta.. :)
Min kära vän har precis gått hem och jag skulle gå å titta till Lill skruttan först.. då ser jag henne inte i sin säng.. hmm ja tittar runt i rummet (haha låter som hon har världens största rum.. ) haha men så ser ja henne mitt på golvet, hon har alltså flyttat sin docksäng till mitt på golvet å låg med huvudet i den å sov..  =) haha hpn tyckte vel det var mysigare i den där dockorna låg än sin egen..  men vilken stil att somna i.. :) haha något svårt för en 1+ tjej att ligga i en docks'ng.. men men huvudet fick ju plats.. ; )
Haha underbara unge!

Har just läst något hemskt om en god vän och deras lilla klimp! Alla tankar i världen till er, låter ynkligt men jag förstår er.. underbara ni.. hoppas allt blir bra för er och lill skrutten!!!!

Solen skiner från en klarblå himmel, fåglarna kvittrar, snön smälter.. :)

Kan dagen vara bättre??? efter en bra fm med massa gjort tar ja å äter lite mat som vart kvar från igår, går till affären å köper lite mjölk å MAMA tidningen : ) har sedan dess suttit UTE i solskenet å läst ;) solen strålar var verkligen härliga på kinderna. fåglarna kvittrade så fint att det är helt otroligt vackert å snön den sakta men säkert smälter.. men men jag hörde rycktas om mer snö? men det har varit en alldeles undebar vinter faktiskt ;) riktigt underbart.. :) snart ska jag hämta mina skatter så får vi nog vara ute en stund innan vi går in för lite mellis för i det här vädret vill  man ju inget annat än att vara UTE ; ) enjoy! =)

Underbara ungar ; )

Lilla skruttan A kom trippandes klockan 6 på morgonen så ja tog upp henne i sängen å tänkte att vi skulle somna om lite och jo men på två sekunder somnade hon och mamma om som två stockar.. sen vid sju vaknade C och jag hörde hur han trippade iväg till A´s rum och vart helt förtvivlad mamma mamma A är inte här. mamma mamma... lilla skrutten helt förtvivlad trodde lilla syster var borta. ::) gissa om han vart glad när ja lyfte upp honom i sängen och han såg sin lill syster ligga där =) gud dom där två är så underbara!!! mammas små hjärtan!=)

Kom hem från dagis å började dammsuga, har ju legat hemma hela helgen så det var verkligen behövligt ; ) så nu tar ja bara igen mej lite ska vel ta å slänga på lite nya lakan i mitt rum å A´s rum oxå : )

Sen kommer söta lilla Madde efter sitt "jobb" härligt vi har inte setts på två veckor eller nåt tror ja.. vi har varit sjuka å hon har ju mycket annat att stå i =) så det ska bli mysigt  =) ska äta lite falukorv i ugn å potatis mos ; ) smaskigt =)

nejnej tillbaka till verkligheten!

Hemma :)

Skönt att ha min prins och min prinsessa hemma igen :) alltid en mycket skönare känsla i mamma hjärtat ; )
Vi har ätit smaskiga köttfärsbiffar, potatis å god sås ; ) mm riktigt gott tyckte mamma å tjejen, storebror var så trött att han somnade mitt i maten.. lilla killen...jobbigt att vara borta för dom..  men nu är livet som vanligt igen skönt det =)
imorgon har ja verkligen fullt upp när barnen är på dagis, måste storstäda eftersom ja skulle gjort det i helgen men har ju legat mest som en sjuk rackare.. ; ) så fullt upp med städ och ta tag i nåra jobb saker.. hoppas hoppas det kommer snart till mej ;)

Typ en timme innan ja skulle hämta barnen börjar SOOOOLEN att skina!!! förstå vad man blir på bra humör av att bara se de dära strimmorna av soooöen.. är ju verkligen så härligt med vintersolen! I love it!

Jaha annars då? har mycket att berätta men så lite att säga...


wiihu ;)

Snart bär det av till dagis för att hämta stor och lill skrutt ;) så jag har längtat efter dom mina små änglar :) och helt plötsligt börar solen att skina. :) bra tecken tycer jag.. : ) hihi...
har massa att skriva men har visst tunghäfta för fingrarna.. så bäst att lägga ner..

viktiga samtal, kalas planering och tårar tårar tårar

Att jag alltid ska var så jävla blödig! gråter så fort jag ser något på tv som är ledsamt, ett kort vad som helst kan få mej att gråta.. Nyss grät jag i One three hill.. serien jag älskade som nu till min stora förtjusning nu börjat som repris! finns det någon underbarar serie? men ack så klart att jag ska gråta mitt i i vanlig ordning.. men känslorna måste ju bara ut så är det ju bara! : )

Var på stan förut för att lämna lite böcker min kära son lånat på bibblan o lånade lite nya till honom.. älskar bibliotek, så lungt bara sitta där, omgicen av hur mycket tidningar som helst, super msigt faktiskt =) älskar att sitta där sånt lugn : ) riktigt skönt fatktiskt =) för mej är det skönt att bara koppla av en stund.. : )
Sen tog ja mej till willys och handlade masa inför kalasen som komma skall til  helgen! tänkt att min stora plutt blir tre år ; ) så det blir kalasande hela helgen vilken ja ser mer än fram emot å gissa om han oxå gör det!?!?! han har beställt tårta med jordgubbar, hallon och blåbär : ) och så önskar han sej ett pippi hus ; ) han har ju fått pippi båten, och älskar den så himla mycket!!! prinsen min..

Sen bar det av mot en väldigt bra stund som jag mer än mycket behövde..  tårarna bara sprutade ur mej.. men inte så konstigt å andra sidan... men de tvar välbehövligt och skönt att prata, ny tid om en vecka : ) skönt det..

Nu ge mej iväg till affären och hämta ett tradera fynd - en didricksson overall till Alice till nästa säsong.. fast vem vet så som vintern håller på här så kanske hon f¨år gå i overall i sommarn med så då kanske hon växt i den : ) hihi.. :)

God morgon världen!

Ibland är livet inte riktigt på min sida. Har nog aldrig känt mej så smutsig som jag gjorde igår, fast det är nog ett positivt tecken för nåt jag verkligen tror på... inget ont som inte för något gott med sej... ; )
Händer idag? ja tänkte ta mej en sväng till stan, lämna lite av C böcker på bibblan och handla det som behövs tills hans kalas i helgen!!! : ) min stora prins är nu tre år, helt underbart!!! En sån underbar stark kille jag har. helt underbart det är att se honom varje morgon, världens gladaste lilla kille som älskar sin mamma och lillasyster över allt annat! min goa prins ;) så det blir kalas hela helgen! underbart!!!
Sen ska ja på ett förhoppningsvis på ett bra möte, hoppas hoppas.
Nu ska jag iaf ta å äta lite frukost för jag är hungrig som en varg!!!!

Fin dag!

Vart en oväntad tripp in till Örebro idag.. trevligt, men är oerhört tacksam för att ja inte bor där längre med tanke på vad mycket pengar jag skulle göra slut på ;) va mysigt Åhlens har blivit nu.. hela barn och hem avdelningen var på botten... : ) super fint =) vad hittas på ikväll då? hmmm...


Hallllelulja : )

Vaknar och känner mej äntligen piggare, skallebangen är borta dock utbytt mot lite mer snor, men det får man stå ut med. I samma ögonblick man drar upp persiennerna så strålar solen in från en klarblå himmel och all denna underbara snö ; ) underbar vinter dag! Såna här vackra dagar får det gärna finnas mer av!!! ska sätta i mej lite frukost, ta en lång varm dusch sen ska jag ta en lång promenad i den underbara dag!!! ; )


Melodifestivalen....

Ja som hemma och sjuk så har man ju inte orkat gjort så värst mycket idag.. vart helt slut av att byta sängkläder i C´s säng.. haha herregud.. så soffan har varit min bästa vän idag.. och som underhållning nu på kvällen har jag melodifestivalen, fast herregud hur kan man kalla det för underhållning kan man ju undra? vad har hänt? varför har dom så mycket konstigt för sej? del tävling, andra chansen, rösta, rösta igen... bla bla bla.. nej inga vidare.. och det är faktiskt det enda tvn har att visa en lördagkväll.. tragiskt...
Imorgon förväntar ja mej att jag är friskare så man orkar ta sej för nåt kul :)

Försök till blogg ;)

Då ska jag vel göra mej ett försök till att börja blogga. Mest för mej själv så jag kan titta tillbaka om några år och se vad jag egentligen gjorde.. Mitt minne är ju rätt fruktansvärt dåligt så kan vara bra att ha detta...  Jag tänker inte lägga upp några bilder här, utan det håller jag privat.
Kort info om mej kan jag bjuda på... 26 årig tjej som lever livet som ensamstående mamma på näst intill heltid. Har två underbar skatter, Storebror C som snart är 3 år och lillasyster A som just fyllt ett. Är oerhört tacksam för att ja har såna underbara fantastiska starka barn som jag har!!!!

Min skatt C har varit hemma hela veckan från dagis med feber å sen kom förkyling på honom med.. så vi har legat hemma i soffan kollat på film, ätit glass och bara myst! men så fort dom hade åkt till sin pappa vart jag sjuk! febern slog till och huvudvärken kom gnagandes och så även rinnande näsa.. så helgens planer vart innestående men men en ensam mamma behöver ju vila upp sej hon med ibland.. ; ) Men jag blir så fruktansvärt uttråkad av att vara hemma och vara sjuk, går ju inte heller att gå utanför dörren då det fullkomligt vräker ner snö, har det ju gjort i flera veckor nu så man är vel rätt van.. vilken vinter! Men A är inte lika nöjd, tycker ju inte super mycket om att vara ute i snön, svårt och bökigt för lill rultan.. så hon längtar nog mer om mycket efter våren... och mamman med.. tänk ta fram ute möblerna, sätta sej och äta kvällsmat på våran ute plats, sitta där och njuta av solens strålar med ett glas vin och bara njuta av vad livet har att erbjuda mej, för jag vet att det kommer vara på min sida!!!!! 

RSS 2.0