underbara värmen

Underbart det är att bara ta det lungt och njuta av solen, värmen lugnet och livet. JAg uppskattar så att bara vara å ta dagen som den kommer nur för tiden! riktigt lovely! den här helgen har varit underbar... kärlek har ingen fått för mycket av, särskilt inte sån här kärlek som känns i varneda liten del av kroppen... ahh verkligen underbart! så här ska det kännas!
är bara hemma för klädbyte sen ska jag cykla upp till mitt hjärta för grilla med hans grannar! gott gott :)
saknar mina prinsar så himla mycket en dag som denna.. snart tillbaka då lär vi tillbringa varje dag efter dagen nere vid stranden :)

Telefon

Aldrig i hela mitt liv har jag varit så nervös inför ett samtal. Jag frågade tre gånger fall det hon sa var sant... trodde inte mina öron.. lyssnade inte på resten av vad hon hade att säga. ett beslut räckte. nu är jag helt slut som människa.... Men mitt "nya" liv som jag anser började för nåra månader sen är just nu så jävla fantastiskt som det bara kan vara!!! herregud va bra det är!!!!!! alla bitar faller på sin plats, är så himla nöjd med våran tillvaro som vi har...

Hallelulja! =)

en dag i tårar

Dagen började på bästa tänkbara sätt. slog på min student film jag inte sett på säkert fem år! jag grät grät och grät och grät lite till. mest grät jag för jag har saknat den personen bakom dom där kläderna och under den mössan så himla länge. den där underbara livsglada tjejen som vaknade varje dag med ett leende på läpparna, en kram att ge till någon som behövde den eller bara några värmande ord att ge til dom absolut bästa människorna i världen.
Människorna man delade livet med där är människor som på djupet känner mej. Ett få tal människor känner mej som den jag är och jag är så innerligt glad att jag har kvar dom i mitt liv. även fast vi inte ses flera gånger om året så ses vi iaf och då är det som om ingeting har hänt under den tiden som gått..
men jag är snart tillbaka. till den jag en gång var, och det glädjer mej mer än mer än mycket!!! Fast betydligt starkare, tuffare ??!?!! ( haha)
nu är det inte så många prövningar kvar i livet. idag är dock en... jag ser inte så jätte mycket fram emot em. men ingen gör det åt mej.. å jag har världens bästa vid min sida. jag vet att jag kommer komma ur denna dagen starkare än någonsin. det vet jag.
och jag vet även att jag har en sån sjuk jävla tur som har stött på nåt så som jag har gjort. hallelulja!

söndag

En underbar dag har gått av stapeln idag. en dag jag verkligen behövde.
En underbar dag kallad vardag!!! finns inget jag älskar så mycket som vardagen! det 'r det bästa som finns!
en förmidda fylld me gött, en lång promenad med ett litet avbrott hos en söt gammal dam :) underbart! sen fortsatte promenaden ännu längre Lovely!
Sen grilla underbar mat, gillas verkligen!!!

nu sitter ja här å faktiskt är livet rätt jobbigt.. ser inte fram mot morgondagen, men det kan man ju inte alltuid göra... frösöker att inte tänka så mkt på det, jag kan ju inte göra nåt åt saker å ting.. men  men

jag har värdens bästa av alla sorter!
jag älskar alla de i min närhet som finns där och bryr sej och som förstår!¨
 


dålig bloggerska

ja det kan jag med gott samvete kalla mej själv när solen har strålat från en alldeles underbart blå himmel rätt mycket den senaste tiden, och då prioriterar man verkligen inte att sitta inne!
Har haft fullt upp med bus å gos den senaste tiden.. det gäller att passa på när man jobbar att gosa så mkt som möjligt så fort man hämtar busarna från dagis ;)
Idag är det fredag vilket innebär glada damer på jobbet :) det gillas!
här ska hoppas in i duschen sen njuta av en underbar frukost sen bär det av till jobbet sen måste ja nog till stan, köpa nya underkläder, en dyr variant av att inte hinna tvätta... =/
sen blir det visst pizza mys ;)

wonderfuL!

herregud va underbart gött det är med massa underbar sol som har strålat på oss i massa dagar nu! kan ju inte bli bättre, i love it!
tog ut en hink med vatten efter dagis till våran fruktsallad å hur kul är det inte??? ösa, hälla, spruta å allt vad dom hittar på med vattnet.. galant! underbart att kunna använda sin underbara u plats å ha det gött :)
änglarna sover som stockan å ja ska sätta mej ute i min sooool å äta upp lite fruktsallads rester ;) kan inte bli bättre!!!!
adios

ahahhaahaaaaaaaaaaaa

jag vill bara skrika men jag kan inte.
tänk att ha massa man vill släppa ut men inte kan
varför kan jag inte egentlige`n??? ja jag ger i alla fall BLANKA FAN i vad folk tycker det kan jag lova!!!!!
snart är vel helvetet slut misstänker ja.. ju längre bort man kommer å ju mer hjälp man får ju bättre mår man ju! och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte mår bra just nu...
Lovely

idag är en bra dag. prinsen å prinsessan är på väg å jag har saknat dom som sjutton!!!! mina go fisar!
fast jag börjar med att springa iväg å klippa å färga hår ida.. ;) sen blir det kalasande på dagis på kvällen, tacka av alla fem åringar å bara ha det gos! riktigt mysigt!!! ;)
nu väntar snart jobbet! gött de..

RSS 2.0