Söndag!

REdan söndag och helgen har bara sprungit iväg.. en trevlig helg med mkt spännande =)
Men jag är nöjd med helgen, mycket mer trevlig än helger brukar vara kanske man kan säga : ) haha nu talar jag allt i gåtor mina vänner.. ja men iböand måste man det.. bara skönt att skriva av sej även fast ja fattar att ni inte är dumma i huvet direkt ;) mitt liv är tyvärr lite mer invecklat än jag önskar ibland.. men men det blir allt människa av mej ox¨till slut :)
ska ägna resten av den här underbara kvällen att tvätta i tvätt stugan :) riktikgt kul haha =)

Lördag!

Har sovit som en stock inatt.. skönt att det har börjat stabiliserat sej med den fronten.. för alla människor behöver ju sova!

gårdagen var trevlig! en glad dag på jobbet hur konstigt de nu än låter.. : ) sen hem å greja med lite bestyr, sen kom min kära M och vi gick å hyrde film köpte massa frukt å gjorde fruktsallad å chips å hade det mysigt =) hihi så himla roligt!
Nu har jag precis pratat med mina goa barn! mina gos  fisar, dom håller på att bygga en ny lekpark här hemma, och då sa jag det till C, att nu har dom satt upp ett rör i lekparken då skriker han "ja mamma snart är lekparken rosa" haha han drömmer om en rosa lekpark ! min go fis! ;) dock tror nog inte jag att lekparken kommer bli rosa, men ändå.. :)

Jag ser fram emot denna dag!!! känns väldigt bra!!!!
Jag är faktiskt lite skärrad över hur jag faktiskt har tagit mej ur det svartaste helvetet tagit små små små myr steg framåt, ibland har jag haft förbannat lång uppförsbacke, ibland lite mer plant, men ändå har jag tagit mej upp å bort och jag är ständigt på vakt mot nya männisor och folk i allmänhet i min närhet... men detta det var nåt annorlunda..
Nu ska jag göra mej klar för en bra dag!!!!!

Fredag!

Äntligen! sista dagen denna veckan, kan inte avsluta veckan bättre än att solen strålar från en blå himmel.. fast så där jätte varmt är det vel iofs inte och det ser rätt trist ut i helgen oxå.. men vad gör det?!?!

Intressant avslut på min kväll igår.. : ) inte riktigt vad jag hade väntat mej av en helt vanlig torsdag, men jag ska inte klaga för det var väldigt intressant  : )

på jobbet kommer det inte hända så mycket intressant idag förmodar ja :) är ju fredag, vilket betyder mindre barn, allt går fortare då, å smidig mat..  kan inte bli bättre helt enkelt!!!!

Nej dags att... ja... nee ja hade visst gjort allt jag skulle göra denna morgon så jag slappar nog vidare en stund till ;)

Adios!

Tisdag

Tisdagen har rullat på även den. men lika som sist jag skrev är mitt humör inte riktigt med mej. mycket som är tungt å mörkt samtidigt som det finns så himla mycket som är ljust å vackert :)
Jag väljer att just nu för stunden blunda för det mörka å glädjas åt det ljusa :)

Hade en mysig dag me små skruttarna efter dagis! lånade mammas bil som faktiskt bara stod där bakom hennes jobb o inte gjorde nån nytta.. ;) så vi lånade den å åkte till stan å storebror fick på leksaks affären välja vilken leksak han ville bara för att han är så fruktansvärt duktig med sin medicin!!! jag är sp grymt stolt över han! vilken kämpe han är, precis som hans mammma!!!!! så him la mycket han tar nu i allergi tider.. men så stolt man är över han!

Sen hade jag lovat pannkaka till barnen så en sväng till fiket å barna smaska pannkakokr å mamma kaffe!!! 
Lite kl'der inhandlandes, stor killen har växt så det knakar på längden så många byxor är för korta.. så ta tre betala två är toppen ;) 
Jag tog även med mej ett par skor hem, ett par snygga sandaletter!
Och en klipp å färg tid bokad till mitt gamla hår oxå! topppen toppen :) 

Så dagen har varit alldeles toppen daktiskt !!! =) 
nu har ja nog lite att ta tag i.. eller ska ja bara slöa lite??? hihi vi får se... 
jag har iaf goa vindrvor att smaska i mej av ;) 

Snart är de lördag!

jaha....

En dag till har gått och dagen har sprungit iväg den oxå.. jag var nog inte på nåt vidare humör idag kännde jag... men dagen har rullat på den med med gos hemma sen vart vi bjudna på mat hos K med familj.. lyx.. :)

mitt huvud är verkligen nån annanstans känner ja..

Imorgon är det jobb dagis som vanligt och veckan rullar på... hoppas den går smidigt på jobbet.. så veckan går fort...

hjälp... eller inte hjälp.... det blir bra.. bara ja som inte vet  hur man gör.. men det går bra... det kommer gå bra! :)

underbara lördag!!!

Åhh va bra morgonen började.. kvart i åtta kom skrållan in å väkte mej ;) min underbara unge...!!! KOM GÅåendes med sin gosiga katt och ville kramas lite innan vi hoppade ner å började dagens äventyr =)

så fort stor bus gick upp så tog han fram frukost... mina hungriga barn.. så en underbar lördagsfrukost å nu leker dom som just bara dom kan... skrattar, busar, gråter, klättrar är osams å säger ja älskar dej lilla puss gumman... en helt vanlig dag för syskonen så att säga :)

snart ska vi gå å¨handla för idag kära vänner är det ju lördag vilket betyder lördagsgodis för stor killen så klart ; ) och ´mitt lill troll kommer som vanligt få njuta av vindruvor.... mina små puss gurkor ; )

Efter lunch ska vi ta med oss kära M till Lek å bus landet! hihi hon har aldrig varit där å gissa om hon kommer vara trött efter nåra timmar med oss där ;)

nu ska här klä på oss lite : )

Adjöss

HJälp

jisses vad rädd jag vart.. rädd å skakig eller va fan man nu kan bli!??!!?
haha det var inte igår direkt,.,..... defenitivt inte i förrgår heller...
vad gör man???
gå här å funderar... en vecka, ja kommér ju smälla av innan lördan kommer...
haha välkommen till jenny 12 år... haha ...

Nee det blir nog bra..!

tandborsten längtar efter mej så god natt!!! : )

Ut med det gamla...

Vaknade 10 idag, så himla skönt att bara sova.. även fast det inte finns något underbarare än n'är lillskruta kommer gåendes med sin katt på morgonen å vill hoppa upp i min säng =) hihi fast när hon väl är där vill hon inte kramas så vidare värst mycket, men busa det vill hon alltid göra ;) mitt gos troll.. sen när vi smyger in till storebror å väcker honom å han skiner upp som en sol när han ser oss.. man blir så varm i hj'rtat av dessa underbara ungaR!!!! :)
men som sagt att bara få sova ut tills man är utvilad å pigg på morgonen, det är ju riktigt skönt det med : )

I fredags kom mina underbara vänner å hälsade på!! så härligt med vänner att även fast vi inte ses lika ofta nu som förrut så är det precis som vi sågs  förra veckan ;)
Stack iväg på restaurang å åt god mat lite vin å bara hade det gött ett par timmar, drog till affärn för att köpa lite glass å åkte hem drog mysisar på å slängde i oss glass, jordgubbar, nötter, chips å mer vin =) haha sicka morsor.. :)
Men riktigt härligt var det =)
Lördagen åkte vi på barnloppis, och massa grejer kom med hem.. bara till lill skrutt denna gång, termo byxor till vintern, två vår jackor till nästa år å massa kläder =) nice nice!
Sen tog vi en tur på stan och jag vet inte vad det var med oss, men pengarna dom sprang iväg för oss ;) hihi tur att det är så ibland iaf.. :)
haha sen hem å äta mat å Sitte å njuta av SOOOOLEN tills dom åkte hem vid fem.. :)
sen vart ja bjuden på mat hos K på kvällen! lyx dagar : )

Nu håller ja på att rensa i barnens garderober...  plocka undan sånt dom inte kan ha längre.. det känns så sorgligt för vissa kläder är man ju faktiskt riktigt fast i på nåt vis, så svårt att lägga undan vad som helst..  och så blir man helt chokad att saker som inte är så gamla är helt plötsligt alldeles för korta så bara att l'gga undan.. shit vad dom växer ibland.  :o)

Nu ska jag fortsätta med allt mitt pysslande här sen ge mej ut på en promenad mellan regnskurarna ;)


.agjaktjkasd....

Vissa saker gör en så sjukt ledsen.. jag trodde jag hade gråtit slut på alla tårar jag har för ett liv, men uppenbarligen inte.. Skräckens tårar gör så sjukt ont.. skräcken och förtvivlans tårar.. fy bubblans..
 tacka vet ja glädjetårar...
Som när ja hämta skruttarna en dag från dagis när stor bus stolt visade sin underbart fina käpp häst han så fint tillverkat som han var så sjukt stolt över.. då får man glädje tårar.. det är dom jag önskar kunde ta mer plats i mitt liv,,.. tyvärr fylls livet allt för ofta av skräck tårar. inte vanligt rädd, detta vill jag nog kalla skräck..
men jag har små hjälpmedel, hoppas ja kan lära mej hantera dom snart bara..

Tackar gudarna att man har sina underbara föräldrar... Som dom hjälper mej å min familja.. !!! 
och mina UNDERBARA vänner!!! hallelulja! 

Imorgon åker skruttarna å jag får besök av två av dom bästa tjejerna.. vad kvällen å natten å morgonen bjuder på återstår att se, men ett restaurang besök ska bli av.. så mysigt att dom kommer tjejerna.. fast underbara C fattas förstås.. så mitt hjärta tänker på henne, min underbara vän... !!! ALl lycka är ni värda, inget ANNNAT!

herregud bäst att hoppa till sängs, guds skull ska ju upp å städa 3½ timme innan jobbet med så...  

onsdag

Onsdag har den med gått till ända.. mycket otrevlig stundtals, men mycket trevlig andra stunder..
Önskar jag kunde hitta vägar att hantera saker å ting bättre ibland så jag slapp världens huvud värk som tyvärr släpar iväg med massa onödig energi.... men men tids nog..

imorrn bara njuta av att det är en sjukt bra ledig dag!!!! så där mitt i veckaN! =) en alldeles röd dag som nu mera betyder LEDIGT!!!! fy vad jag älskar mitt jobb ;)

Sen åker trollungarna på fredag.. mina gose troll! kommer sakna dom massa massa.. men jag kommer å andra sidan ha en strålande helg med underbara vänner som kommer på sleep over :) får se vad vi hittar på två olyckliga rackare å en gravid ;) haah låter farligt att blanda med sprit dock...  ;)

Stora killen somnade framför bollibompa förrut.. å jag låg kvar och å kollade jag.. å ja började stor böla mitt i Wild kids.. snacka blödig... ..  dom där söta små barnen var ute å tävlade.. å skulle få träffa sina föräldrar som dom inte sett på länge... så söta när dom sprang där å tårarna sprutade på dom.. haha snacka blödig.. ..

FY SJutton mina små godingar va ja älskar dom. dom är MINA barn. verkligen MINA barn..!!! go fisarna!!!

Nu ska ja gå och skriva av mej lite på mitt alster innan jag somnar..

Sa ja hur UNDERBART det kändes med LEDIG dag imöra??? halleluljA!

mardrömmar

Min underbara goa lilla kille ligger å har såna drömmar i sitt rum.. ligger å yrar i sömnen å pratar massa osammanhänande.. vem talar sammahängande när man sover å andra sidan??! ;)
Men man blir så ledsen för sin goa lilla prins även fast det bara är mardrömmar så gör det ont i mammas lilla hjärta..

Dagen har iaf varit mer än bra.. vart lite sjukodoomar hos vännerna så vi hade en heldag hos pappa å mamma : ) ute hela dagen å stor bus har busat med morfar hela dagen, satt potatisar som vi tog med oss hem,grävt i sandlådan, lekt kurra gömma, kollat på grannens hus. ätit underbart god soppa ja haft fullt upp helt enkelt..

nu ska ja på toa sen hoppa ner brevid min prins i hans säng en stund så mardrömmarna försvinner.. vem kan sånt bättre än en mamma????  ;)

God morgon världen!!!

ÅÅÅÅ himla underbara söndag morron :) älskar att vakna å bara ta det lungt å ha det bra.. lååång frukost å barna fick pannkaka till frukost som jag så lyxigt fryst in ;)
vi började tvätta klockan sju imorse i tvättstugan.. vet inte hur popilärt det är för våra grannar att kl 07.00 en söndag morron ta me mej barnen ner.. även fast vi bara har en trapp ner  så hörs dom ju.. haha ;) men men det får dom ta.. ;) ingen sovmorgon för resten av huset inte.. :)
haha men barna älskar verklgen att vara där nere, sp himla kul att springa fram å tillbaka fram å tillbaka där nere i korriodren medans mamma tvättar ;)
toppeN!!!!

Min a ungar är faktiskt dom med fantastiska ungarna i hela världen!!! ;) som alla andra föräldrar tycker förstås.. ;)

har vi bara en mysig förmiddag tar en god lunch sen drar vi till våra vänner :)

ha en bra dag gott folk

lördag

Nu har även lördagen gått till ända... en bra lördag =) var marken i stan så där var jag barnen å M. Något små kyligt men underbart..
Barnen fick ballonger, lördagsgodis (nåja stora killen.. lill skrutt fick druvor å lika nöjd med det.. ) mamman fick strumpor å natur godis å ett armband :) sen var det lunch å pannkakskalas till hela bygget som gällde :) mys pys! sen hem i buss för super myket bus.. Barnen älskar verkligen M.. så roligt! =) Min underbara vän....

Kvällen vart som vanligt.. så skönt när man är ledig då livet blir mer som vanligt.. det är det barnen trivs bäst med, fast det betalar ju inga räkningar att vara ledig dock så..

Nej nu ska ja fanisken ta att göra iordning all tvätt vi ska upp å tvätta imorgon ; ) sen blir det besök hos vänner å  barn, mys pys!!! :)

FREDAG!!!!

Har vel aldrig varit gladare att det är fredag..... underbara fredag äntligen här..
 
mår inge vidare så dettta blir inget vidare roligt inlägg..  men ska inte fokosera på det nu..

haft en rätt ok dag på jobbet, rätt mkt att göra trots att det var fredag.. men med fredagstäd å sånt hade jag att göra hela dan :o) Nu ser jag fram emot en underbar helg med barna.. dom har varit galet underbara dom senaste dagarna.. mina små gulle grisar ;)
marken imorrn vilket betyder strumpor å lite godis, tur att det är lördag ;)

mörkrädd!!

herrjisses sitter å tittar på mitt favvo progam lyxfällan! Det är så underbart bra för man blir så galet rädd för dom i tv.. dom idag har varit tillsamamns i sex år och har under dom åren dragit på sej en massa krediter efter krediter och bara under dom sex åren hade dom betalat RÄNTA för 375tusen!!!!! det är ju så man blir allldeels alldeles mörkrädd.. hur kan det var amäjligt???
jag har handlat på av betalning en gång i mitt liv, och det var en dator jag köpte för  10 tusen, men det var alldeles räntefritt :)

ja gisses vilka problem en del har :)

Nu ska jag vel sova tror jag så jag orkar med morgondagen, sen LEDIG helgeN!!! fan vad jag älskar att vara ledig på helger å inte jobba på kvällar å skit längre!!! underbart!!! finns fan inte en grej som är dåligt med det.. ledig torsdag med.. bara för det är kristi himmelfärds!!!! :) kan det bli bättre?? ledig alla såna dagar ;) mmm :)

Natti natt

hmmm

alltså jag vet inte riktigt vad det är med mej om jag ska vara helt ärlig.. livet rullar på, kilona börjar försvinna ;) haha, dagarna är fantastiska med barnen, på jobbet är det skoj,  mina vänner dom har jag och jag älskar dom. så tacksam att ja har er... allt är bra himla är blå, våren är på väg som ni märker..

mycket är så sjukt bra, trodde inte i min vildaste fantasi för ett år sen när jag hade vårat pick och pack i mamma å pappas källare, i deras förråd å deras garage ... hela deras hus var fullt med våra saker.. upp å ner inget visste vi var det låg..
Vi sov i källaren,  världen var upp å ner för min stora kille, för att inte tala om hans mamma som gjorde allt för att orka leva. uppryckt från allt, från lägenheten, dagis, vänner allt bara försvann från ena dagen till en annan.. han har aldrig sett gamla dagis sen den dagen.. 
ATt vi orkade, att jag klarade av att gå upp på morgonen och ge mina barn nån dom aldrig fått känna förut var det som fick  mej att orka gå upp. jag ska ge mina barn den bästa gåvan man kan ge dom, en mamma som älskar dom en trygghet som inte går att köpa för några pengar i världen.. å Gissa om ja lyckats bra???

Nu är allt bra. Nu är min familj otroligt trygg, det jag ser i mina barn nu fanns inte där för ett år sen.
Dagis- har aldrig i min vildaste fantasi kunna tro att ett dagis kan vara så fantastiskt bra som vårat dagis är! Helt underbart!
vänner- MÅNGA av mina vänner är nu åter i mitt liv och det finns inget som kan göra mej mer tacksam än er! Saknar våra vänner i K, men vi ses ändå så fort tillfälle finns :)
Lägenheten- trivs super bra med läget, nära tilll det mesta å allt..
jobb- att även den biten äntligen har löst sej för mej är helt underbarT!!! jag älskar det, ta hand om sej själv är det bästa!!!

Jag börjar sakna kärlek konstigt nog.. jag är livrädd för den samtidigt för den har gjort mej så illa.. men det kittlar lite i kroppen ibland... går å längtar efter att få känna lite av det där underbara jag faktiskt har varit i närheten av nån gång..  men jag förväntar mej stor dåd på den fronten, kan inte bli annat, eller hur?!?

Haha neee nu slut på tänket för i dag, dags att diska kanske sen blir det promenad med min underbara M!


enkla lösningar

Mitt problem är att jag vill så himla mycket mer än vad som är möjligt i vissa lägen... eller i de flesta lägen...
I vissa situationer är vel inte det dumt, men i många är det just det det är..
Jag sätter mej i situationer där jag ger tusen gånger mer än jag får igen... och det blir tröttsamt i längden.. men ändå sätter ja mej själv i samma situation hela tiden..,
bli utnyttjad på ens egen bekostnad är vel inget att vara stolt över..
men va fan ska man göra? får man må bra några timmar känns det som värt det.. men efteråt.. när man är ensam med sina tankar, då vette fan fall det är så himla värt det längre..



lögn

Ibland ljuger jag. för mej själv och min omgivning för att gömma allt som varit och inte tänka på det som varit. Låtsas man som att allt är bra, så är allt bra eller hur???  men det finns inga plåster i världen som kan täcka mina sår på insidan..  inte än...

Nu när man äntligen börjar förstå, får hjälp med mina tankar och äntligen fått ett jobb som jag mer än mycket trivs med så är det lätt att känna just det´, fan va bra jag har det, jag och min lilla familj! vi är lyckligt lottade att vi lever å att vi mår så bra å att allt har löst sej på bästa sätt för oss.
Men ja g skriker ändå.. och jag tänker fortästta skrika tills jag är lagad. tills jag mår bra. även fast ni inte märker mina skrik attacker, så finns dom där.... rätt ofta ibland, mindre ofta ibland. ju friskare jag blir ju mindre kommer dom.... Mina tabletter används allt mindre sällan och mina sår blír inte lika djupa längre,...

men eftersom jag är så sjukt kass att släppa ut dom så behåller ja dom här ett tag. och jag längtar till vår grupp börjar. tror jag kommer få mycket hjälp där.

Men jag vet att jobbet är mitt, helt och hållet mitt. Jag är chefen över mitt liv, och jag tollererar ingen skit! så det så!

Så himla glad att jag har två av mina allra bästa killar i mitt liv igen! fan vad jag har saknat dom!!!! Kommer aldig träffa någon i mitt liv som kommer betyda så mycket som dom gör för mej faktiskt ...
Så jävla glad och tacksam att jag har er i mitt hjärta och liv igen! Även fast vi har låååångt till varandra så är det så himla underbart att träffas och ÄNTLIGEN ha er i mitt liv igeN!!!!!

SOm vanligt frgyller melissa horn med hennes fantastiska texter min kväll! finns ingen som hon!

Nu dags att hoppa till kojs och drömma om allt underbart som kommer slå in, och hej LIVET jag ser dej!

RSS 2.0